For å fortsette å handle på ark.no, vennligst slå på "cookies" i nettleseren din.
Logg inn
Til kassen

Til handlekurv
Til kassen

  • I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på sms innen en time.

    Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på sms senest en time etter at butikken har åpnet.

    Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter på telefon: 22990755.×


De som faller

«Spenning, mediekritikk og samfunnssatire går hånd i hånd i en av de mest velskrevne og forfriskende kriminalromanene jeg har lest på lang tid. (…) en bemerkelsesverdig og leseverdig roman for den kresne krimleser.» Tom Egeland, VG

På vår vakt

Spennende og aktuell bok om politiets beredskapstropp. For første gang forteller de om aksjonen de utførte 22. juli 2011, da Norge opplevde sitt verste terroranslag siden andre verdenskrig.

Hvordan fatte matte

En matteguide som endelig slår hull på myten om at du bare kan bli god i matte ved å pugge. Her får du alt du trenger for å mestre grunnskolematte!

Se hele listen

Se hele listen

Se hele listen

Se hele listen

MÅNEDENS KUPP - for deg som er ARK-VENN!

Store hvite løgner av Liane Moriarty

Liane Moriarty: Store hvite løgner

En roman full av humor og varme – men også livets skyggesider og de farlige løgnene vi forteller oss selv. Fra forfatteren av Ektemannens hemmelighet og Det Alice glemte.

Den vakre villaforstaden ser ved første blikk ut som søvnig og snobbete idyll. Men noe skjuler seg under overflaten. En harmløs episode spinner ut av kontroll – og til slutt er det ingen som klarer å skille mellom løgn og virkelighet.


ARK ANBEFALER
«Moriarty bygger opp forventninger under hele romanen, som innfris i vendinger som fans av ‘Frustrerte Fruer’ vil kunne like. Perfekt underholdning for late dager!» Jenny, ARK Metro


SPAR MER: BLI ARK-VENN
Hos ARK skal det lønne seg å være fast kunde. Derfor gir vi våre ARK-venner en rekke fordeler. Best av alt, det er helt gratis!


Se hele listen

MÅNEDENS UTVALGTE

Skyggesøsteren av Lucinda Riley

Lucinda Riley: Skyggesøsteren

Tredje bok i Lucinda Rileys storslåtte underholdningsserie De syv søstre – velkommen til en verden full av intriger, lidenskap, uekte barn, forfalne herregårder og pengelens adel.

Star, den mest hemmelighetsfulle av søstrene, har lenge latt behovet for trygghet begrense henne. Nå skal hun endelig ut av sin søsters skygge og åpne opp for kjærligheten.


ARK ANBEFALER
«Enda en fantastisk bok i serien. Denne gangen følger vi den stille og rolige Star, og det er utrolig gøy å se hvordan hun blomstrer igjennom boken.» Kristine, Ark Amfi ArendalSe hele listen

Se hele listen