For å fortsette å handle på ark.no, vennligst slå på "cookies" i nettleseren din.
Logg inn
Til kassen

Til handlekurv
Til kassen

  • Boken er klar for henting når du får bekreftelse på SMS. Du vil motta SMS innen en time, innenfor butikkens åpningstider.

×


Rivertonprisen 2016

Den femte årstid er vinner av Rivertonprisen – prisen for fjorårets beste verk innen norsk kriminallitteratur! Fire ungdommer stenger en klassekamerat inne i kjelleren på en nedlagt fabrikk, der det en gang skjedde en grusom ulykke. Det skulle de aldri gjort …

DAGSTILBUD: Hyttebok til 129,-

Obligatorisk for enhver hytte! Flott innbundet hyttebok i imitert skinn. Her får du plass til årevis med hytteminner, til glede for alle dem som kommer etter.

DAGSTILBUD: Hytteboken 99,-

Nordmenn elsker hyttene sine, og denne boken er et morsomt tilskudd til hyttekulturen. Den er full av humoristiske tekster om brettspill, skigåing, insekter og ukeblader – samt quiz, kryssord og noveller. Hyttekos mellom to permer!

Se hele listen

MÅNEDENS KUPP - for deg som er ARK-VENN!

Datteren av Jane Shemilt

Jane Shemilt: Datteren


En ung jente forsvinner. Et år senere er hun fortsatt ikke funnet, og familien har gått i oppløsning. Kan sannheten samle dem igjen, eller vil den rive dem fra hverandre for godt?


Følelsesmettet, spennende og fengslende beretning om hvor godt man egentlig kjenner sine nærmeste.


SPAR MER: BLI ARK-VENN
Hos ARK skal det lønne seg å være fast kunde. Derfor gir vi våre ARK-venner en rekke fordeler. Best av alt, det er helt gratis!


Se hele listen

Se hele listen

MÅNEDENS UTVALGTE

Svikne dagar av Elena Ferrante

Elena Ferrante: Svikne dagar

Olga forlates av ektemannen. Hun pines av selvforakt og sjalusi, og mister gradvis taket på livet sitt. Dette er en glitrende, intens og rasende leseropplevelse fra en av vår tids største romanforfattere.


«Om mulig er denne enda bedre enn Napoli-kvartetten. Boken skildrer svik og raseri, det å være kvinne og det å falle. Mesterlig!» Hanna, ARK Kolsås


Se hele listen