For å fortsette å handle på ark.no, vennligst slå på "cookies" i nettleseren din.
Logg inn
Til kassen

Til handlekurv
Til kassen

  • Boken er klar for henting når du får bekreftelse på SMS. Du vil motta SMS innen en time, innenfor butikkens åpningstider.

×


Gjør deg klar til en kunnskapsrik sommer!

Nå får du -30% avslag på en rekke bestselgende engelske non-fiction-bøker. Møt opp på jobb etter ferien hakket klokere, skarpere og mer oppdatert.

Maja Lunde: Bienes historie

Tre sterke historier om relasjoner mellom foreldre og barn, menneskenes sårbarhet, om sorg. Vinneren av fjorårets Bokhandlerpris er en stor roman om bienes død.

NYHET: Myrkongens datter

Ingen vet at hun ble født i fangenskap, at hun var isolert fra omverdenen til hun ble 12 år – eller at hennes far oppdro henne til å drepe. Internasjonalt thrillerfenomen!


MÅNEDENS UTVALGTE

Ut i vannet av Paula Hawkins

Paula Hawkins: Ut i vannet

Er du en av dem som elsker å lese krim om sommeren?

Forfatteren av Piken på toget er aktuell med ny thriller.

Ut i vannet er en spennende, fascinerende og overraskende beretning om sannhet som glipper og en familie i ferd med å drukne i hemmeligheter.

 

Nyt en krim i solen!

 Se hele listen

MÅNEDENS KUPP - for deg som er ARK-VENN!

Stormens søster av Lucinda Riley

Lucinda Riley: Stormens søster

Oppslukende lidenskap og storslått underholdning fra happy tears-dronning Lucinda Riley. Perfekt sommerlektyre for bokelskeren.
Andre bok i den fargerike og underholdende serien De syv søstre. Denne gang er handlingen lagt til Norge, dit Ally følger sin døde fars ledetråder.


SPAR MER: BLI ARK-VENN
Hos ARK skal det lønne seg å være fast kunde. Derfor gir vi våre ARK-venner en rekke fordeler. Best av alt, det er helt gratis!

Klikk her for å bli ARK-VENN


Se hele listen

Se hele listen