Gi bok til en du er glad i

Bruk anledningen i disse valentinstider til å gi en bok til en du bryr deg om.

Publisert: Skrevet av: ARK-bloggen

Valentinsdagen nærmer seg. Uansett om du er singel eller opptatt, er det en flott anledning til å gi en bok til noen du er glad i – en venn, en kjæreste eller kanskje en kollega du setter pris på?

Vi har valgt ut et knippe gode boktips til deg her – som passer både før, etter og på valentinsdagen!

 

Tinder i gamledager av Eirik Lande

«Goddag damer. Jeg er en mann på 41 år som vil ha en venn. Har eget rom på sykehjem bare om kvelden. B.m. 9184»

Er du gammel nok til å huske kontaktannonsene folk satte inn i avisene før i tida, når de var kjærlighetsnødne? Da husker du kanskje også hvor kleine og lattervekkende de kunne være. Eirik Lande driver Instagram-kontoen «Tinder i gamledager». Da han bestemte seg for å lage en bok av det, sparte han virkelig ikke på gullet. Her er annonser som varmer hjerterota, hever øyenbrynet og vekker lattermuskelen.

Tinder i gamledager, kontaktannonser fra aviser og tidskrifter, før Tinder, humor på høyt plan

 

Algoritmeanekdoter av Karoline Hjorth

Dette er en sjarmerende og forfriskende åpen bok om nettdating – basert på samtaler med fjorten ærlige sjeler som byr på seg selv og historiene sine. Noen av dem trenger ikke lete lenger, andre har tatt en pause fra letingen, andre er fortsatt på utkikk etter den store kjærligheten.

Les utdrag fra boka her

Algoritmeanekdotene av Karoline Hjorth – ærlige historier om nettdating

 

Kjærlighetens Antarktis av Sara Stridsberg

Sara Stridsberg er en helt unik forfatter, og Kjærlighetens Antarktis er en helt unik roman. Den er ubehagelig, rå og vakker på samme tid. En historie som risper deg i huden og etterlater deg blødende, men som du elsker hver eneste setning av. Gi denne til en som elsker god litteratur. De vil digge deg for det.

«Sara Stridsberg er vanvittig god» Dagbladet, terningkast 5

 

Kjærligheten Antarktis, en fantastisk roman av Sara Stridsberg

 

Koral av Suzanne Brøgger

Få forfattere skriver like rått og forfriskende åpenhjertig som danske Suzanne Brøgger. Romanen Koral er basert på tre av forfatterens selvbiografiske verk, og er en personlig fortelling om kjærlighet, seksualitet og frigjøring. Dette er en bok om å gi seg hen, om hva det innebærer å være et menneske.

«Befriende rått om begjær» Dagbladet

 

Koral av Suzanne Brøgger

 

Lene din ensomhet langsomt mot min av Klara Hveberg

Vi sier oss helt enig med anmelderen i VG, som skriver dette om Lene din ensomhet langsomt mot min:

««Jeg ble både betatt og ikke så rent lite forelsket i Rakel. Klara Hveberg har skrevet en vakker kjærlighetssonate i d-moll, som gir sterke forhåpninger for hennes videre forfatterskap. Jeg føler meg rett og slett mindre ensom med denne boken på nattbordet.» VG

 

Lene din ensomhet langsomt mot min av Klara Hveberg