Bloggere, influencere og kjente personligheter skriver bøker som aldri før! Og de inntar stadig bestselgerlistene med personlige og utleverende historier, oppskrifter, romaner og treningstips. Hvem står på din leseliste i år? Nykommeren Mads Hansen eller kanskje bloggveteranen Anniken Jørgensen? Vil du få Funkygines beste hjemmetreningstips eller digge oppskrifter fra Kokkejævel? Disse bøkene og enda flere historier finner du her!

 


JANNECKE WEEDEN

En «påminnelsesbok» om hvordan en tur i naturen kan gjøre underverker for kropp og sjel! Takk for turen, naturen! gir deg tre ting på én gang: inspirasjon, motivasjon og underholdning.

THERESE AANONLI

Makeupartist og Norges største beautyinfluencer Therese Aanonli (kåret til Årets beautyprofil på Costume Awards 2020) gir deg de råeste makeup-looksa du har sett på lenge.

BERIT NORDSTRAND

Berit Nordstrand har gitt ut en rekke bøker om helsefremmende mat. Hun er nå aktuell med Ren nytelse - nye antiinflammatoriske oppskrifter, og kortversjonen av Omstart30-teorien!

#BYSTRIKK

Ingunn Myklebust er en av Norges mest populære strikkedesignere. Hennes vakre mønstre og nydelige fargekombinasjoner er til glede for strikkere i både inn- og utland.

REDESIGN

Skap din heilt unike garderobe med eller utan symaskin Sy om kleda dine eller sy nytt av gamle tekstilar og skap ein miljøvennleg og unik sommargarderobe.

KlompeLOMPE

I KlompeLOMPEs egen turbok finner du oppskrifter på deilige strikkeplagg for aktive familier på tur. Enten du skal til fjells, til sjøen, ut i skogen, opp i hengekøye eller på skitur.

MALIN FALCH

Malin Falchs Nordlys-serie har tatt Norge med storm og solgt over hundre tusen bøker. Dette er en tegnet portal-fantasy inspirert av norske eventyr.

CHARLOTTE SANDMÆL

Forrådt, sviktet og forlatt! Med en drage som eneste redning. En ny besettende og episk bokserie for barn og ungdom. Hvordan starter man på nytt når man har mistet alt?

ROBERT MOOD

Kunsten å stå opp om morgenen er en bok for mennesker som søker struktur i hverdagen, og alle som vil holde motet oppe og håndtere livets oppturer og nedturer på best mulig måte.

SISSEL GRAN

Begjær har alltid vært en drivkraft i oss mennesker. Er det mulig å eie sitt begjær? Sissel Gran tar leseren med på en tur i liv og litteratur, i lys og mørke.

@ALT_ASIATISK

Elisabeth Le driver den populære matbloggen Alt asiatisk, hvor hun deler oppskrifter og hemmeligheter fra det sørøst-asiatiske kjøkkenet.!

@HANNELENESVEGETAR

99 oppskrifter på retter med lavt klimaavtrykk. Skikkelig digg, fargerik og næringsrik mat som passer for alle. Frokost,lunsjretter, helgekos og middagsretter som tilberedes raskt.

LENE DRANGE

En guide til de viktigste grepene du gjør for familieøkonomien, fra grunnleggende sikkerhet til investering i fond og aksjer.

MARI HULT OG KJERSTI GRØNSETH

Kjersti har lang erfaring med å spare penger. Mari har lang erfaring med å lage mat. Nå slår de seg sammen og leverer en kokebok som gir deg alle verktøyene du trenger for å spare penger på mat

@VASKMEDMEG

Raluca Moldovan guider deg rom for rom gjennom husvasken og deler sine beste triks og hemmeligheter som sparer deg for krefter, tid og kjemikalier.

BENTE JOSEFSEN

En av Norges fremste eksperter på sukkeravhengighet gir deg råd for bedre helse og livskvalitet! Bli frisk uten sukker!

LENE ALEXANDRA ØIEN

Få den kroppen du drømmer om,cog å bli sterkere på alle måter med treningsprogram og råd fra PT Lene Alexandra Øien.

@ENKEL_POESI

Ekte og treffende tekstperler fra Victoria Dalsberget! I denne samlingen handler det om temaer mange unge mennesker sliter med; kroppsfokus, dårlig selvbilde og manglende selvtillit.

HASSE HOPE & CHRISTOPHER PAHLE

Hasse Hope og Christopher Pahle har laget hele 1500 spørsmål som er perfekt å quizze med venner og familie! Det er lov å le! Men IKKE lov å jukse.


EYVIND HELLSTRØM

I Hellstrøms hemmeligheter får vi alle de fantastiske oppskriftene han har for et godt liv. Boken handler om kjærlighet til mat og kjærlighet til de rundt deg.

VICTOR SOTBERG

Bare Victor er historien om et av Norges aller viktigste forbilder, YouTube-profil og programleder i NRK FlippKlipp, Victor Sotberg. Boken er rikt illustrert av tegneserieskaper Charlotte Sandmæl.

MADS HANSEN

I denne boka får du de ærlige fortellingene om hvordan Mads Hansen kom seg til toppen ved hjelp av humor, syke påfunn, kreative veddemål og, ikke minst, Instagram.

LINN SKÅBER

Linn Skåber skriver om rynker og treningshysteri, om ensomhet, lyst og begjær, store og små bekymringer, samlivsbrudd, kjærlighet og lukter vi aldri glemmer.

Funkygine

FUNKYGINE

En av landets største bloggere og influensere! Nå er Funkygine aktuell med en herlig treningsbok for deg som vil bli sterkere, smidigere og sprekere hjemmefra.

KOKKEJÆVEL

Kokkejævel har tatt Norge med storm, med fortellinger fra hverdagslivet. I denne boka byr han på fortellinger han ikke har delt før. I tillegg får du også hans aller beste oppskrifter!

Desirèe Andersen

DESIRÈE ANDERSEN

Desirèes sunne matplanlegger er et perfekt verktøy for å gjennomføre livsstilsendringer og nå målene du har satt deg.

ANNIJOR

Anniken Englund Jørgensen er blogger og influenser, kjent som annijor. Og så kom regnet er hennes andre bok og romandebut.

EIRIK KRISTOFFERSEN

I Jegerånden tar Eirik Kristoffersen, Norges nye forsvarssjef, oss med på innsiden av Norges fremste elitestyrke.

DAJANA TOMANOVIC

Dajana Tomanovic, makeupartisten som sminker kjendis-Norge, er endelig ute med bok nummer to!

CHRISTINE KOHT

Christine Kohts historie, skrevet av Joachim Førsund. Her får du lese om alt Christine ikke har turt å fortelle før!

@VALLEYKNITS

Linka Neumann, kjent som @valleyknits på Instagram, deler nye oppskrifter på tykke og gode gensere, votter og luer til turglade villmarksbarn og voksne som liker å være ute i all slags vær.

PIA SEEBERG

Trening etter fødsel er boka som gir deg alle svarene du lurer på når: Når kan du trene igjen? Hvilke øvelser funker best? Hva skal du ikke gjøre? Hvordan trener du?

STAYSMAN OG KVIG

Ekspert Jørn Idar Kvig og øl-fantast Stian Staysman tar deg med på en reise i ølets rikfoldige verden. Dette er øl-boka som lærer deg å bli en bedre øl-kjenner!

BÅRD OG ATLE

Bård Tufte Johansen og Atle Antonsen gir deg rådene du har trengt, men aldri fått: Råd om alt fra fordeling av husarbeid til hvordan man enklest bærer Per Heimly.

KlompeLOMPE

Med utgangspunkt i Lisa Aisatos vakre tegninger har KlompeLOMPE designet flotte strikkeplagg for både barn og voksne. Her er 25 oppskrifter på plagg fra Søsøsteren-universet!

ANTON

I denne boka følger vi Anton, hele Norges kjæledegge fra NRK-serien «Fra bølle til bestevenn», fra valp til voksen hund. Vi får også et innblikk i Antons nye hverdag som kjendishund.

BAdesken

Våren var avlyst, livet ble satt på vent. Hjemmeskole og hjemmekontor. Instagram-fenomenet BAdesKen tar for seg de mørkeste - og likevel lyseste - dagene i det moderne Norge.

CECILIE KROGH

Cecilie Krogh er en av Norges mest ettertraktede stylister på hår og sminke. Nå kommer boka med hennes beste tips. Lær å style håret så det imponerer til hverdags og til fest!

STRIKKEMEKKA

Strikkemekka.no er en av Norges største på garn og strikkedesign. Boken er laget av Strikkemekka- designer og strikkeentusiast Elisabeth C. H. Andersen og fotograf Heidi Rimereit.

BITTA MIKKELBORG

Bitta Mikkelborg er en av våre største og mest populære strikkebokforfattere. I denne boka presenterer hun ulike votter til ulikt bruk – tykke og tynne, til store og små.

IDA GRAN-JANSEN

I denne boka viser Ida at barn kan spise mye av det samme som vi spiser, med små tilpasninger. Det hele er enkelt, det er billig, det er sunt, men det beste av alt: Det er gøy!

JOHANNES SLETTEDAL

Johannes Slettedal, kjent fra NRK Supernytt og TV 2 Skole, har skrevet boka alle barn og unge trenger for å navigere på nett. For ikke å snakke om foreldrene deres.

SUNNIVA ROSE

Sunniva Rose, Ph.d., fysiker og forskningsformidler gjør kjernefysikk til det det nettopp er: Gøy og spennende! Denne boka handler om alt du ikke visste at du ville vite om kjernefysikk.

HÅVARD LILLEHEIE

Komiker og skuespiller Håvard Lilleheie, for mange barn best kjent som Daidalos i NRK Super-serien Labyrint, har intervjuet barn og samlet deres beste sitater og dialoger.

Maja Lunde

MAJA LUNDE

Maja Lunde tok verden med storm med sin første voksenroman Bienes historie. Solvokteren er uavhengig oppfølger til salgssuksessen fra 2018, Snøsøsteren.

JAN THOMAS

Bli med inn bak døren til Jan Thomas’ verden. Jeg har levd! handler om store drømmer og livets hverdager, kjendisliv og sex, fordommer og selvfølelse, stolthet og skam og mye mer.

25 konspirasjonsteorier

KONSPIRASJONSPODDEN

Infotainment på sitt beste - her får du 25 nye oppsiktsvekkende, sprø og interessante konspirasjoner fra gutta bak Konspirasjonspodden!

@NORTHERNKNITTING

Nordmenn elsker å være ute i friluft, og da trengs det gode klær! Friluftsstrikk til store og små fra Northern Knitting er fylt av fine og praktiske friluftsplagg til hele familien.

@PLYSTRE

Endelig en broderi- og strikkebok av Warunee Bolstad, kjent som @plystre på Instagram. Her får du enkle broderingsteknikker som pynter opp garderoben, både strikkeplagg og klær.

SNILLEGUCCI

Trenger du råd for å komme i gang med å forandre livet til det bedre? Kristiane Aateigen, kjent som snillegucci på Instagram, vil garantert hjelpe deg med denne kreative planleggeren

HADIA TAJIK

Hadia Tajik er nestleder i Arbeiderpartiet. Høsten 2020 er hun aktuell med sakprosaboken Frihet. En politisk og personlig historie, og et rikt, ambisiøst og mangfoldig portrett av Norge i dag.

LENE DRANGE

Lene Drange er kjent fra «Luksusfellen» og den populære snapkontoen Snaponomi. I Snaponomi-boka gir hun deg svaret på alt du trenger å vite for å få råd til det du vil!

MARIE THRANE

Spis bærekraftig og sunt til en billig penge, med kokeboka til Marie Thrane: Middag for 25 kr. Her får du smakfulle, rimelige oppskrifter som gleder både magen og lommeboka!Nettleseren din er utdatert

Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.