Bloggere, influensere og kjendiser inntar bestselgerlistene med sterke personlige historier, sminketips, treningsråd og matoppskrifter. Hvem inspirerer deg? Er det Funkygine og Ida Gran-Jansen, eller kanskje Lars Monsen og Petter Stordalen? Du finner bøkene og historiene deres her!

 


@PLYSTRE

Endelig en broderi- og strikkebok av Warunee Bolstad, kjent som @plystre på Instagram. Her får du enkle broderingsteknikker som pynter opp garderoben, både strikkeplagg og klær.

TRENINGSFRUE

Ny bok fra Treningsfrue Camilla Aastorp, en av Norges største influensere! Treningsdagboka er smekkfull av girl power og inspirasjon – og heier på deg når du trenger det mest.

LENE DRANGE

Lene Drange er kjent fra «Luksusfellen» og den populære snapkontoen Snaponomi. I Snaponomi-boka gir hun deg svaret på alt du trenger å vite for å få råd til det du vil!

Desirèe Andersen

DESIRÈE ANDERSEN

Desirèes sunne matplanlegger er et perfekt verktøy for å gjennomføre livsstilsendringer og nå målene du har satt deg. 70 oppskrifter, 13 treningsprogrammer, 20 uker!

MARIE THRANE

Spis bærekraftig og sunt til en billig penge, med kokeboka til Marie Thrane: Middag for 25 kr. Her får du smakfulle, rimelige oppskrifter som gleder både magen og lommeboka!

DIKKEN, SIRI, ELSE OG SIGRID

Alle venninnegjenger har sin historie – her er historien til denne gjengen! Boka til deg som syns vennskap er like komplisert som kjærlighetsrelasjoner, men også minst like viktig!

Endelig mandag

PETTER STORDALEN

Petter Stordalen, en av Norges mest kjente hotelleiere og investorer, elsker mandager! I den åpenhjertige boka Endelig mandag skriver han om det han kaller «Den beste dagen for noe nytt».

Aksel Lund Svindal

AKSEL LUND SVINDAL

En av Norges mest populære idrettsutøvere og en alpinutøver av høyeste klasse. I boka Større enn meg forteller Aksel Lund Svindal for første gang sin egen personlige historie.

Lise Verelid Kristoffersen

LISE VERMELID KRISTOFFERSEN

Går pengene dine til det som faktisk gjør deg glad? Syns du sparing er kjedelig, men skulle gjerne vært bedre på det? Lise Vermelid Kristoffersens sparetips gir deg et lykkeligere liv!

IDA GRAN-JANSEN

Ida Gran-Jansen er en av Norges mest populære matbloggere og en bestselgende kokebokforfatter! Nå er hun aktuell med ny kokebok, Julemat: Helt enkelt.

Lars Monsen – Mitt liv

LARS MONSEN

Millioner av nordmenn har fulgt landets store villmarksekspert Lars Monsen på eventyrlige ekspedisjoner av alle slag. Nå kan du lese om livet hans i boka Lars Monsen: Mitt liv.

Stilkoden

VANESSA RUDJORD

I Stilkoden gir moteblogger, podcaster og tidligere moteredaktør Vanessa Rudjord deg motemetoden som faktisk fungerer. Lær hemmeligheten bak det perfekte antrekket!

Funkygine

FUNKYGINE

En av landets største bloggere og influensere! Nå er Funkygine aktuell med en herlig kokebok om pasta, og kjærligheten mellom en far og en datter: Funkygine & pappa – våre beste pastaretter.

Fattig student

FATTIG STUDENT

Bak den superpopulære instagramkontoen @fattig.student står Karen Elene Thorsen. Hun deler masse oppskrifter og tips i den nye boka Fattig student!

Jannecke Weeden

JANNECKE WEEDEN

Programleder på TV og radio, og en etterspurt foredragsholder. Jannecke Weden er hyllet for sin åpenhet rundt angst. Hun er aktuell med boka Noen ganger er jeg redd: Historier om angst.

Makeupbibelen

EVELINE KARLSEN

Herlig bok fra makeupartist og Norges nye beauty-yndling! Makeupbibelen er en komplett makeupguide full av sminketips og råd om hvordan du kan fremheve dine beste trekk.

Agnetesh hacker voksenlivet

AGNETESH

Agnete «Agnetesh» Husebye er kåret til årets youtuber og har gjort det til varemerket sitt å hacke livet. Gjør deg klar for å hacke livet, du også, med boka Agnetesh hacker \(voksen\)livet!

Barneskoleårene

HEDVIG MONTGOMERY

Stadig flere ser til psykolog og familieterapeut Hedvig Montgomery når de trenger veiledning i barneoppdragelsen. Få sju steg for å lykkes med oppdragelsen i hennes nye bok Barneskoleårene!

Trines hverdagsmat

TRINE SANDBERG

Norges største matblogger Trine Sandberg inspirerer til å spise godt og sunt, og byr alltid på enkle og smakfulle oppskrifter. Denne gangen er hverdagen fokus, i kokeboka Trines hverdagsmat.

Mer egostrikk fra #weknit

#WEKNIT

Bak #WEKNIT finner du Anett Opheim, en av Norges mest populære strikkedesignere. I Mer egostrikk fra #WEKNIT får du enda flere oppskrifter på lekre og trendy plagg i tøffe fargekombinasjoner.

Ditt beste år

EIRÍN KRISTIANSEN

La deg inspirere av det vakre og positive universet til den populære bloggeren og influenseren Eirín Kristiansen! Med hennes nye bok, Ditt beste år, kan du få et av dine beste år noensinne.

Meg, meg, meg

LINNÉA MYHRE

Blogger og forfatter Linnéa Myhre er kjent for å skrive om spiseforstyrrelser og psykisk sykdom. I sin nye roman skriver hun om frykten for å få barn … og Britney Spears.

Bystrikk

#BYSTRIKK

Ingunn Myklebust, en av Norges mest populære strikkedesignere, står bak #BYSTRIKK. Hun har fokus på lekkert og stilrent design. Nå er hun aktuell med ny flott strikkebok: #BYSTRIKK for alle!

Hverdagsmat for tarmens trivsel

BERIT NORDSTRAND

Kostholdsekspert Berit Nordstrand har gitt ut en rekke bøker om helsefremmende mat. Hun og komiker Klaus Sonstad er nå aktuelle med Hverdagsmat for tarmens trivsel!

Arne Hjeltnes

ARNE HJELTNES

Arne Hjeltnes er en populær forfatter, TV-personlighet og foredragsholder. I boka 101 norske turar deler han sine favoritturer. Ikke de dyreste og mest strabasiøse, men de flotteste!

Mannual

ADAM SCHJØLBERG

Da TV-personlighet og komiker Adam Schjølberg skulle opereres for svulst i hodet, ville han «ta det som en mann», uten støtte. Det gikk ikke så bra. I Mannual tar han oppgjør med mannsrollen.

Tegnehanne

TEGNEHANNE

Hanne Sigbjørnsen står bak psedonymet Tegnehanne. Hun er en norsk tegneserieskaper, blogger og sykepleier. Nå aktuell med tegneserieboka Ikke tenk på meg, i kjent selvutleverende stil!

Odd-Magnus Williamson

ODD-MAGNUS WILLIAMSON

Komiker, forfatter og skuespiller Odd-Magnus Williamson er aktuell med ei morsom, hjertevarm og ærlig bok om kjærlighet. What is love er den ultimate boka om samliv og parforhold.

Paul McCartney

PAUL MCCARTNEY

Musikerlegende Paul McCartney fra The Beatles er ikke bare en virtuos på gitar, han skriver også sjarmerende barnebøker. Nå er han aktuell med boka Hei Bestebra!

Lise Finckenhagen

LISE FINCKENHAGEN

Lise Finckenhagen er en av våre mest folkekjære kokker, kjent fra blant annet radio, TV og en rekke kokebøker. Nå er hun aktuell med kokeboka God mat hele uka!