On My Merry Way

On My Merry Way
129,- 129,-
Compact Disc
Format Compact Disc
Utgivelsesår 2017
EAN 604988308921
Sjanger Blues; Electric Blues
Disker 1
Fremført av (orkester, band, ensemble) Albert King

Om On My Merry Way

1 Be On Your Merry Way
2 Bad Luck Blues
3 Ooh-ee Baby
4 Why Are You So Mean to Me?
5 Need You By My Side
6 Let's Have a Natural Ball!
7 Blues at Sunrise
8 I Walked All Night Long
9 I've Made Nights By Myself
10 Travellin' to California
11 Dyna Flow
12 Don't Throw Your Love On Me So Strong
13 This Morning
14 I Get Evil
15 What Can I Do to Change Your Mind?
16 Little Boy Blue
17 Hand Me Down Blues
18 Murder
19 Bad Luck
20 Merry Way
21 Searchin' for a Woman
22 California
23 Wild Woman
24 Won't Be Hangin' Around
25 Howlin' for My Darling (Calling On My Darling)


ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse


Tips en venn