Kjærlighet & hindringer

Kjærlighet & hindringer

noveller

Pris
379,-
Innbundet

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

50%
×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

På denne varen får du 50% i rabatt ved å bruke Klikk&Hent hos din nærmeste butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes fra oss innen en uke

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes fra oss innen en uke
Format Innbundet
Utgivelsesår 2012
Forlag Gyldendal
Språk Bokmål
ISBN 9788205407077
Sider 216
Originaltittel Love and obstacles
Se flere detaljer  

Andre formater / språk

Pocket Engelsk

Om Kjærlighet & hindringer

Aleksandar Hemon debuterte med novellesamlingen Hvor er Bruno (på norsk i 2000) og ble berømt på grunn av den. Her.er han tilbake med en sterk samling sammenkjedete noveller. Ved siden av den prisbelønnede romanen Lazarus-prosjektet (2010).regnes denne nye samlingen som den beste boka i karrieren, så langt. Hemon blir igjen berømmet for sitt språk og for sin evne til å fortelle historier. Han skiller seg ut på begge arenaer. Historiene i Kjærlighet & Hindringer holdes sammen av fortelleren, en ung mann som vokser opp i kommunistiske, men kosmopolitiske Sarajevo. Han som drar til USA mens hjembyen rives i filler.. Når Hemon griper tak i dette stoffet, blir alminnelige barndomsepisoder dristige og dramatiske, mens de ekstreme og unike erfaringene blir alminnelige omstendigheter som kunne gjelde for oss alle. Hemon forteller aldri bare historien til en emigrant rett på sak.. Den enkelte historien vrir og vrenger på seg, rabler avgårde i forskjellige retninger, men kommer alltid til en overraskende og innsiktsskapende konklusjon: Hver historie får verden til å se ny ut. Og etter hvert, når historiene har kjedet seg sammen, blir Kjærlighet & Hindringer så enhetlig og så imponerende som hvilken roman det skal være - sjarmerende, inviterende, og hjerteskjærende humanistisk.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Tips en venn