Trolle og den magiske fela

Trolle og den magiske fela

Pris
299,-
Innbundet

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

50%
×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

På denne varen får du 50% i rabatt ved å bruke Klikk&Hent hos din nærmeste butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

MIDLERTIDIG UTSOLGT

Fri frakt på kjøp over 249,-
Kundevurdering
(1)
ARKs anbefaling
(1)
Skriv anmeldelse
Lagerstatus MIDLERTIDIG UTSOLGT
Format Innbundet
Utgivelsesår 2015
Forlag Cappelen Damm
Språk Bokmål
ISBN 9788202490218
Sider 118
Emne Troll; Vennskap
Se flere detaljer  

Andre formater / språk

Nedlastbar lydbok Nedlastbar Bokmål
×
Logg deg inn for å gjennomføre dette kjøpet med ett klikk!

Etter at kjøpet er gjennomført vil boken være tilgjengelig på «din side» og i ARK-appen

Om Trolle og den magiske fela

Trolle er ikke som alle andre. Han mangler nemlig hale, og det er noe de andre trollene aldri lar ham glemme. De erter og plager ham dagen lang. En dag finner Trolle en magisk fele som kan kaste om på alt. Men fela fører ikke bare godt med seg, og snart befinner Trolle seg i store vansker. Det er da menneskebarnet Alva dukker opp og viser Trolle kraften i ekte vennskap. Trolle og den magiske fela er et eventyr om å våge å være annerledes, og om å akseptere det som er annerledes ved andre. Det er en fortelling om et vennskap som overvinner alt - også skogens mørkeste magi! Trolle og den magiske fela forener Alexander Rybaks musikalitet med hans forkjærlighet for den norske eventyrtradisjonen. Med boken følger en lydbok (tre CDer) med hele historien fortalt av Dennis Storhøi, samt spesiallaget musikk og sang av Alexander Rybak, fremført av Anders Baasmo Christiansen (i rollen som ordføreren), Stig Werner Moe (som Hulderkongen), Pernille Hogstad Stene (som Alva) og Alexander Rybak (som Trolle).

"Mobbing, ensomhet, vennskap og det å skille seg ut, er blant temaene. De er godt beskrevet. [...] Rybak har komponert musikk spesielt for fortellingen, og en lydbok med musikk følger med boken. En suveren, ny eventyrfortelling som sammen med musikken blir en fin kulturopplevelse. Forfatteren kaller boken delvis selvbiografisk, men mange barn kan nok kjenne seg igjen i lille Trolle. 6- 10 år." Elin Solvang, Aftenposten Oppvekst "Med den eventyrinspirerte Trolle og den magiske fela framstår fiolinist og spellemann Alexander Rybak som en lun og lur forteller, som også behersker språket som instrument. Boka er lett fortalt og lett lest, delt i korte, effektive kapitler." Maya Troberg Djuve, Dagbladet Helgeavisa "Rybaks eventyrlignende fortelling er springende, men fantasifull. Det er et driv i fortellingen som forsterkes med cliffhangers - der leseren lokkes videre til neste kapittel." Anne Schäffer, Barnebokkritikk.no "Jeg er vild med Trolde-universet, de flotte illustrationer - og faldt også for kombinationen af bog og lydbog med sange og musik, som ét samlet og gennemmusikalsk univers. Dét har jeg ikke lavet helt på samme måde tidligere. Jeg elsker et godt drama med fortryllende musik." Pelle Koppel - Koppelwrite forlag, Bokstaver.no

Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
Skriv anmeldelse

Ina Kassel
10. desember 2015

Trolle og den magiske fela

En super bok som fenger barna i barnehagen.Rapporter om upassende innhold

Mer fra Alexander Rybak

Anbefalt


Tips en venn