Trolle og den magiske fela

Trolle og den magiske fela

Veil. pris
300,-
Pris
150,-
Spar
150,-
Innbundet
KLIKK&HENT i butikk

Finn en ARK-butikk nær deg

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

eller
Få levert rett hjem

FullStockIcon Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager

Kundevurdering
(2)

Lagerstatus FullStockIcon Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager
Format Innbundet
Utgivelsesår 2015
Forlag Cappelen Damm
Språk Bokmål
ISBN 9788202490218
Sider 118
  Se flere detaljer

Andre formater / språk

Nedlastbar lydbok
Nedlastbar Bokmål

Trolle er ikke som alle andre. Han mangler nemlig hale, og det er noe de andre trollene aldri lar ham glemme. De erter og plager ham dagen lang. En dag finner Trolle en magisk fele som kan kaste om på alt. Men fela fører ikke bare godt med seg, og snart befinner Trolle seg i store vansker. Det er da menneskebarnet Alva dukker opp og viser Trolle kraften i ekte vennskap. Trolle og den magiske fela er et eventyr om å våge å være annerledes, og om å akseptere det som er annerledes ved andre. Det er en fortelling om et vennskap som overvinner alt - også skogens mørkeste magi! Trolle og den magiske fela forener Alexander Rybaks musikalitet med hans forkjærlighet for den norske eventyrtradisjonen. Med boken følger en lydbok (tre CDer) med hele historien fortalt av Dennis Storhøi, samt spesiallaget musikk og sang av Alexander Rybak, fremført av Anders Baasmo Christiansen (i rollen som ordføreren), Stig Werner Moe (som Hulderkongen), Pernille Hogstad Stene (som Alva) og Alexander Rybak (som Trolle).


Tips en vennskriv anmeldelse
(5/5)
2   vurderinger
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Grazyna Skarpås, Ark Østerås
29. desember 2016

Enestående underholdning for barn

Dette er et sjarmerende eventyr som ønsker å vise oss hvor viktig vennskap er. I tillegg til at fortellingen byr på dette og flere andre gode budskap inneholder det også humor. Eventyret er illustrert med virkelig flotte tegninger og brytes opp med flotte sanger i svært variert stil.


Ord som beskriver produktet:

Anbefaler


Rapporter om upassende innehold

Ina Kassel
10. desember 2015