Kjærlighetens magiske regler

Kjærlighetens magiske regler

Nettpris
323,-
Butikkpris 369,- Spar 46,-
Innbundet
LAVEST PRIS! - ingen er billigere på nyheter.
Gjelder både KLIKK&HENT og NETTBESTILLING.

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes normalt fra oss i løpet av 3-5 virkedager

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes normalt fra oss i løpet av 3-5 virkedager
Format Innbundet
Utgivelsesår 2018
Forlag HarperCollins
Språk Bokmål
ISBN 9788241920646
Sider 345
Originaltittel The rules of magic
Se flere detaljer  

Om Kjærlighetens magiske regler

Ingen svarte klær, ingen røde sko, ingen måneskinnsturer. Ingen katter, kråker, vokslys eller bøker om magi. Og viktigst av alt: Bli aldri forelsket ... Owens-søsknene vokser opp i 1960-tallets New York under morens strenge regler. Franny, Jet og Vincent benytter alle anledninger til å bryte dem, og mer enn noe annet vil de oppdage sannheten om hvem de er. En sommer blir de invitert til tante Isabelle i den lille byen i Massachusetts der familien Owens alltid har blitt beskyldt for alt ondt. Her begynner ungdommene å forstå at historien deres skjuler mørke hemmeligheter. Helt siden 1600-tallet, da Maria Owens forelsket seg i feil mann og ble anklaget for hekseri, har kjærlighet vært slektens forbannelse. Nå må de finne ut hvordan de kan bryte forbannelsen før det er for sent. Kjærlighetens magiske regler er en storslått slektssaga om kjærlighet, søskenbånd og betydningen av å være den man er, skrevet av den hyllede forfatteren Alice Hoffman. Alice Hoffman ble født i New York i 1952. Hun har skrevet over 30 lovpriste romaner, i tillegg til novellesamlinger og barne- og ungdomsbøker, og anses for å være en av vår tids fremste amerikanske forfattere. Bøkene hennes er oversatt til over 20 språk. Kjærlighetens magiske regler er en prequel til kultboka Praktisk magi som ble filmet med Sandra Bullock og Nicole Kidman i hovedrollene.

«Alle lesere som setter pris på kjærlighetshistorier med et innslag av magi kommer til å elske denne boken!» . Library Journal «Med Kjærlighetens magiske regler har Hoffman tryllet frem enda en trollbindende roman. Dette er en slik bok man leser i ett strekk for så å kunne stanse opp ved de siste førti sidene for å nyte hvert øyeblikk sammen med karakterene.» . USA Today «En oppvekstroman, fylt av magi og historiske referanser til hekseprosessene. Denne trollbindende historien om familiebånd som er like sterke gjennom sorg som glede, kommer til å appellere til en bred leseskare.» . Publishers Weekly «... en historie full av magi, kjærlighet, familie, sorg og forsoning.» . Reese Witherspoons book club

Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Anbefalt


Tips en venn