Fuglefesten

Fuglefesten
Pris
Pris
249,- 249,-
Innbundet
Format Innbundet
Utgivelsesår 2017
Forlag Cappelen Damm
Språk Bokmål
ISBN 9788202494445
Sider 49
Emne Fugler; Selskap; Vennskap
Se flere detaljer  

Andre formater / språk

Nedlastbar lydbok Nedlastbar Bokmål

Om Fuglefesten

Det er ikke morsomt om natten når alle sover, syns Flapps. Da er det ingen å leke med. Selv ikke vennen Mark som må legge seg tidlig, fordi han skal på fest til fuglene neste dag vil være med. Flapps er ikke invitert. Det er jo han som burde vært invitert, ikke Mark! Forfatteren av suksessen «Det var ikke jeg, sa Robin Hund» følger opp med en historie om å føle seg utenfor, men å finne sine egentlige venner tilslutt og være stolt over den man er.

"Her er fritt for pedagogisk snikksnakk om at alle er snille innerst inne. Men selv når vennskapet settes på prøve, er redningen å ha en bestevenn. Og siden dramatikken kommer så overraskende, blir «Fuglefesten» bare mer spennende for hver gang du leser den." Guri Fjeldberg, BT "Fuglefesten er en deilig storformat-bildebok. Oppslagene er fulle av detaljer, og her er fine, fantasifulle og fargerike opptog av fugler. Moralen er god og lett å kjenne seg igjen i: En god venn er mer verd enn den morsomste fest. Dessuten: Hvor morsomt er det egentlig, når stemningen er så dårlig som på denne fuglefesten?" Anne Schäffer, Barnebokkritikk

Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

5
2
4
0
3
0
2
0
1
0
Skriv anmeldelse

dina Lilleland
21. oktober 2019

Dette er favorittboken til min datter på 5 år! Vi leser den hver kveld, hun vil kun lese denne hele tiden! Anbefales på det sterkeste!


Ord som beskriver produktet:

God,Spennende,Umulig å legge bort,Anbefaler


Rapporter om upassende innhold

Anbefalt


Tips en venn