Food, Eating and Identity in Early Medie

Forfatter , Del av serien Anglo-Saxon Studies
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk (2 forskjellige)
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   90 dagers åpent kjøp.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

A fresh approach to the implications of obtaining, preparing, and consuming food, concentrating on the little-investigated routines of everyday life.

Oppdag mer

Velg tagger...

    Om Food

    A fresh approach to the implications of obtaining, preparing, and consuming food, concentrating on the little-investigated routines of everyday life.

    Kundevurderinger

    Totalvurdering: 

    Gi din vurdering: 
    Totalvurdering: 

    Detaljer

    Format
    Innbundet
    Utgivelsesår
    2014
    Forlag
    Boydell & Brewer Ltd
    Språk
    Engelsk
    ISBN
    9781843839088
    Sider
    304
    Høyde
    242
    Bredde
    162

    Anbefalt

    Nettleseren din er utdatert

    Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.