He Just Couldn't Resist Her

He Just Couldn't Resist Her
159,- 159,-
Compact Disc
Format Compact Disc
Utgivelsesår 2016
EAN 604988079722
Sjanger Easy Listening; Vocal - Female
Disker 2
Fremført av (orkester, band, ensemble) Alma Cogan

Om He Just Couldn't Resist Her

Disc 1
1 To Be Worthy of You
2 The Waltz of Paree
3 Half As Much
4 Blue Tango
5 You Belong to Me
6 Til I Waltz Again With You
7 If I Had a Golden Umbrella
8 Ricochet
9 Bell Bottom Blues
10 Make Love to Me
11 The Little Shoemaker
12 Do, Do, Do, Do, Do, Do, Do, It Again
13 Little Things Mean a Lot
14 This Ole House
15 I Can't Tell a Waltz from a Tango
16 (Don't Let The) Kiddygeddin
17 Softly, Softly
18 Paper Kisses
19 The Naughty Lady of Shady Lane
20 Mambo Italiano
21 Tweedle Dee
22 Tika Tika Tok
23 Dreamboat
24 Where Will the Dimple Be?
25 Give a Fool a Chance
26 Banjo's Back in Town
27 Go On By
28 Hernando's Hideaway
Disc 2
1 Willie Can
2 Bluebell
3 Why Do Fools Fall in Love
4 The Birds and the Bees
5 Mama, Teach Me to Dance
6 In the Middle of the House
7 You, Me and Us
8 Whatever Lola Wants
9 Lucky Lips
10 Chantez, Chantez
11 Fabulous
12 What You've Done to Me
13 Party Time
14 Please Mister Brown
15 The Story of My Life
16 Sugartime
17 Getting Ready for Freddie
18 Stairway of Love
19 Sorry Sorry Sorry
20 Fly Away Lovers
21 This Little Girl's Gone Rockin'
22 Last Night On the Back Porch
23 Pink Shoelaces
24 We Got Love
25 Dream Talk
26 Train of Love
27 The I Love You Bit
28 He Just Couldn't Resist Her With Her Pocket Transistor
29 Cowboy Jimmy Joe
30 Don't Read the Letter
31 All Alone
32 Keep Me in Your Heart
33 She's Got You
34 Goodbye Joe


ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse


Tips en venn