Den vanskelige matenhvordan det vi spiser ble et problem og hva vi kan gjøre med det

Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk (2 forskjellige)
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   90 dagers åpent kjøp.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

I dagens samfunn skaper maten bekymring for stadig flere. Noen er redde for å bli tykke, andre for å få i seg skadelige ingredienser. Noen frykter miljøkonsekvensene av det vi spiser, andre strever med prisen på maten. Hvorfor ble det så vanskel…

Oppdag mer

Velg tagger...

    Om Den vanskelige maten

    I dagens samfunn skaper maten bekymring for stadig flere. Noen er redde for å bli tykke, andre for å få i seg skadelige ingredienser. Noen frykter miljøkonsekvensene av det vi spiser, andre strever med prisen på maten. Hvorfor ble det så vanskelig? Forfatter og matentusiast Andreas Liebe Delsett tar oss med inn på kjøkkenet og ut i verden for å finne svar. Med historier om dilemmaer i kjøledisken, klasseforskjeller i USA og et framtidsrettet spisested i 1800-tallets Christiania, synliggjør han utfordringene ved måten vi spiser på i dag. Hvordan kan vi gjenfinne matgleden og få på plass en matpolitikk som gagner både mennesker og miljø?

    Kundevurderinger

    Totalvurdering: 

    Gi din vurdering: 
    Totalvurdering: 

    Detaljer

    Format
    E-Bok
    Kopisperre
    Vannmerket (SDRM)
    Filformat
    EPUB
    Utgivelsesår
    2022
    Forlag
    Forlaget Manifest
    Språk
    Bokmål
    ISBN
    9788283421330
    Sider
    151
    Related products
    20220408111107453

    Anbefalt

    Nettleseren din er utdatert

    Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.