Lukk
Den vanskelige maten - hvordan det vi spiser ble et problem og hva vi kan gjøre med det
Forfatter
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk (2 forskjellige)

* Gjelder varer på lager i butikk
Kort om boken
I dagens samfunn skaper maten bekymring for stadig flere. Noen er redde for å bli tykke, andre for å få i seg skadelige ingredienser. Noen frykter miljøkonsekvensene av det vi spiser, andre strever med prisen på maten.
Hvorfor ble det så vanskel…
Om Den vanskelige maten
I dagens samfunn skaper maten bekymring for stadig flere. Noen er redde for å bli tykke, andre for å få i seg skadelige ingredienser. Noen frykter miljøkonsekvensene av det vi spiser, andre strever med prisen på maten. Hvorfor ble det så vanskelig? Forfatter og matentusiast Andreas Liebe Delsett tar oss med inn på kjøkkenet og ut i verden for å finne svar. Med historier om dilemmaer i kjøledisken, klasseforskjeller i USA og et framtidsrettet spisested i 1800-tallets Christiania, synliggjør han utfordringene ved måten vi spiser på i dag. Hvordan kan vi gjenfinne matgleden og få på plass en matpolitikk som gagner både mennesker og miljø?
Kundevurderinger
Detaljer
Format
E-Bok
Kopisperre
Vannmerket (SDRM)
Filformat
EPUB
Utgivelsesår
2022
Forlag
Forlaget Manifest
Språk
Bokmål
ISBN
9788283421330
Sider
151
Emne
Related products
20220408111107453