Løgnen

Løgnen

Pris
339,-
Innbundet

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes fra oss innen en uke

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes fra oss innen en uke
Format Innbundet
Utgivelsesår 2008
Forlag Schibsted
Språk Bokmål
ISBN 9788251625357
Sider 318
Originaltittel The lying tongue
Se flere detaljer  

Om Løgnen

Adam Woods blir overlykkelig når han får jobb som assistent hos en eksentrisk, eldre forfatter i Venezia. Riktignok ga bare Gordon Crace ut én roman, men den var til gjengjeld en verdenssuksess. Nå lever Crace isolert i et støvete palazzio fullt av gamle skatter. Adam rydder i Craces papirer når han kommer over et utpresningsbrev. Det virker som om Gordon Crace ikke har helt rent mel i posen. I all hemmelighet begynner Adam å skrive en biografi om Crace. Men etter hvert som fortiden kommer frem i lyset, tilspisses den indre kampen mellom mennene. Det blir tydelig at Woods vil bruke ethvert tilgjengelig middel for å nå sitt mål. Men hvem lurer hvem?


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Mer fra Andrew Wilson

Anbefalt


Tips en venn