Hekle en venn

Hekle en venn

35 figurer barna vil elske

Pris
299,-
Innbundet

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Midlertidig utsolgt

Fri frakt på kjøp over 249,-
Kundevurdering
(1)
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Midlertidig utsolgt
Format Innbundet
Utgivelsesår 2016
Forlag Gyldendal
Språk Bokmål
ISBN 9788205488717
Sider 150
Emne Hekling; Kosedyr
Se flere detaljer  

Om Hekle en venn

Velkommen inn i en leken verden full av glade farger og heklede figurer Gjem bort de heklede gryteklutene du startet på for fem år siden, og bytt ut.dukkene til barna dine med heklede rever og dinosaurer. Finn din favoritt, lag din.egen vri og varier med fargene. Disse vil garantert ønskes velkommen i leken. Her finner du 35 oppskrifter på humoristiske dyr og leker, som vil glede. både små og store mottakere. Oppskriftene er svært detaljert presentert, og man.behøver ingen forkunnskaper i hekling. Lær deg hvordan du hekler en fastmaske,.og du er i gang. Før du vet ordet av det, blir du inspirert til å gå egne veier og lage.dine egne fantasidyr. Følg Anette på.Instagram på profilen.@bareanette.for mer inspirasjon.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
Skriv anmeldelse

Vibeke
20. januar 2016

Fantastiske venner!

Oppdaget de fantastiske figurene til Anette på instagram. Kunne ikke hekle fra før men måtte lære meg å hekle disse fantastiske figurene. Dem har blitt veldig populær gaver for både små og store! For meg som nybegynner i hekling er oppskriftene enkle å forstå. Helt forelsket i boken!Rapporter om upassende innhold
Det finnes ingen vurderinger av dette produktet.

Anbefalt


Tips en venn