Drageferden

Drageferden

Pris
249,-
Innbundet

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

Butikker med varen på lager
×

Spar tid og penger med KLIKK&HENT

Varen er klar til henting senest 1 time etter at du har reservert den. Du betaler ingenting på forhånd, slipper frakt og får varen til nettpris.

  • Legg inn mobilnummeret ditt og trykk på OK-knappen for å reservere.
  • Du vil motta en bekreftelse på SMS innen 1 time om at varen er klar til henting. Varen din vil bli holdt av i 2 dager.
  • Du betaler i butikken når du henter varen.
Reserver i butikk. Hent og betal når det passer innen 48 timer.

HJEMLEVERING

- få varen levert rett hjem!

Sendes fra oss innen en uke

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes fra oss innen en uke
Format Innbundet
Utgivelsesår 2006
Forlag Bazar
Språk Bokmål
ISBN 9788280871756
Sider 360
Emne Drager; Norrøn mytologi
Se flere detaljer  

Andre formater / språk

Pocket Bokmål

Om Drageferden

Rundt det norrøne guderiket Åsgard er verden delt inn i to: Vestgard og Austgard. I Vestgard oppdager dverggutten Skjalg at den vesle drageungen hans, Skimre, er kidnappet. Odin bestemte for lenge siden at drager er forbudt i verden, og Skjalg vet at Skimre vil være et lett bytte for dem som vil bruke ham til å utøve ondskap. Sammen med fetteren Trym legger han i vei nordover for å finne den igjen. Det blir en lang og farefull ferd som fører dem til både mystiske og magiske steder hos både guder og jotner. I Austgard blir Ylva, en synsk, liten vala-pike, kidnappet av jotner. Stammens seidmann drar til dvergene for å be om hjelp, og det er Skjalgs far, Gorm Skjoldsmed, som tar med seg seidmannen til dvergenes hovedsete for å søke råd. Gorm får beskjed om å redde piken, og legger i vei for å finne henne. Han må bruke høyst utradisjonelle midler for å klare det. Men vil Ylva hjem? Finner Skjalg og Trym den vesle drageungen, eller blir den funnet av noen andre? I kulissene lurer vartalvene, trollkvinnen Angerboda fra Jernskogen og ikke minst: Loke Lauvøysønn. Han har slett ikke glemt at det var Skjalg og Trym som hindret ham i å få kloa i Odins berømte Allrunestein


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Mer fra Anette Riise-Hanssen

Anbefalt


Tips en venn