And Here She Is Again 1961-1962

And Here She Is Again 1961-1962
159,- 159,-
Compact Disc
Format Compact Disc
Utgivelsesår 2014
EAN 604988078824
Sjanger Easy Listening; Vocal - Female
Disker 2
Fremført av (orkester, band, ensemble) Ann-Margret

Om And Here She Is Again 1961-1962

Disc 1
1 Baby Won't You Please Come Home
2 Bye Bye Blues
3 Please Be Kind
4 Chicago
5 Teach Me Tonight
6 More Than You Know
7 Blame It On My Youth
8 Kansas City
9 That's What I Like
10 I Should Care
11 You're Nobody Till Somebody Loves You
12 Lovie Joe
13 Oh Lonesome Me
14 Slowly
15 Fever
16 What Do You Want from Me?
17 Heartbreak Hotel
18 I Just Don't Understand
19 His Ring
20 Could It Be
21 What Am I Supposed to Do
22 Let Me Go Lover
23 Moon River
24 My Last Date (With You)
Disc 2
1 There'll Be Some Changes Made
2 I Was Only Kidding
3 Make Love to Me
4 Tell Me, Tell Me
5 Please Don't Talk About Me When I'm Gone
6 C'est Si Bon (It's So Good)
7 The Rock and Roll Waltz
8 Jim Dandy
9 Thirteen Men
10 Senor Blues
11 Inka Dinka Doo
12 Begin the Beguine
13 I Really Don't Want to Know
14 How Lovely to Be a Woman
15 The Best Is Yet to Come
16 I'm in the Mood for Love
17 Lost Love
18 I Ain't Got Nobody (And Nobody Cares for Me)
19 It Don't Hurt Anymore
20 It Do Me So Good
21 Gimme Love
22 Let's Stop Kidding Each Other
23 Isn't It Kinda Fun
24 Willing and Eager
25 It's a Grand Night for Singing


ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse


Tips en venn