The Essential Ann Peebles

The Essential Ann Peebles
Compact Disc


- få varen levert rett hjem!

På lager. Sendes normalt fra oss i løpet av 10 virkedager

Fri frakt på kjøp over 249,-
Lagerstatus På lager. Sendes normalt fra oss i løpet av 10 virkedager
Format Compact Disc
Utgivelsesår 2015
EAN 767981150420
Spilletid 122.59 min
Sjanger Female Vocal; R&B/Soul
Disker 2
Se flere detaljer  

Om The Essential Ann Peebles

1 Give Me Some Credit
2 My Man
3 Walk Away
4 Part Time Love
5 I'll Get Along
6 I Still Love You
7 Generation Gap Between Us
8 Crazy About You Baby
9 Solid Foundation
10 Slipped, Tripped, Fell in Love
11 Trouble, Heartaches & Sadness
12 Somebody's On Your Case
13 I Feel Like Breaking Up Somebody's Home Tonight
14 I've Been There Before
15 I Pity the Fool
16 99 Pounds
17 I Can't Stand the Rain
18 Do I Need You
19 (You Keep Me) Hangin' On
20 Run Run Run
21 A Love Vibration
22 I'm Gonna Tear Your Playhouse Down
23 Come to Mama
24 I Don't Lend My Man
25 I Needed Somebody
26 Doctor Love Power
27 Beware
28 Love Played a Game
29 If This Is Heaven
30 A Good Day for Lovin'
31 Being Here With You
32 You Gonna Make Me Cry
33 Lovin' You Without Love
34 It Must Be Love
35 Old Man With Young Ideas
36 The Handwriting Is On the Wall
37 I Didn't Take Your Man
38 You're More Than I Can Stand
39 Livin' In, Lovin' Out
40 If I Can't See You
41 Let Your Love Light Shine


ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Tips en venn