En kald dag i helveteroman

Forfatter

Del av serien

Kort om boken

En kald dag i helvete er en erotisk roman som utspiller seg i primitive omgivelser: Der ute i villmarken, med polarhundene som eneste selskap, lever en mann og en kvinne tett på hverandre, tett på naturen. Det handler om makt, om å ta og miste kontr…
179,-
Format/språk (5 forskjellige)
Format
E-Bok
En kald dag i helvete
E-Bok
Bokmål
119,-
Pocket
En kald dag i helvete
Pocket
Bokmål
79,-
En kald dag i helvete
Pocket
Bokmål
99,-
Nedlastbar lydbok
En kald dag i helvete
Nedlastbar lydbok
Bokmål
149,-
Forklaring av formater

  Om En kald dag i helvete

  En kald dag i helvete er en erotisk roman som utspiller seg i primitive omgivelser: Der ute i villmarken, med polarhundene som eneste selskap, lever en mann og en kvinne tett på hverandre, tett på naturen. Det handler om makt, om å ta og miste kontroll. Over kroppen. Over begjæret. Det handler om liv og død. 'Anne B. Ragde har funnet balansen. Rått og ærlig skildrer hun forholdet mellom han og henne.' BA 'Ragde har skrevet en modig roman.' VG 'Ragde skriver med sting og snert, hun kan skape atmosfære og sitrende stemninger, hun er naturalist av godt og rått merke.' Bergens Tidende 'Skremmende og knakende god (...) Sjelden leste jeg en bok der kampen mellom kjønnene, rivingen mellom hatlignende avsky og voldsomt begjær dissekeres så grundig som her.' (Dagbladet)

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Om forfatteren

  Anne B. Ragde

  Anne B.  Ragde

  Anne B. Ragde debuterte i 1990 med romanen En tiger for en engel, og harsenere utgitt flere romaner og novellesamlinger. (Foto: Asger Simensen)

  Detaljer

  Format
  Pocket
  Utgivelsesår
  2012
  Forlag
  Oktober
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788249510689
  Sider
  271
  Emne
  Kjønnsidentitet

  Anbefalt

  Anbefalt