Lov om helsepersonell

Lov om helsepersonell

kommentarutgave

Pris
395,-
Innbundet

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes fra oss innen en uke

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes fra oss innen en uke
Format Innbundet
Utgivelsesår 2000
Forlag Fagbokforl.
Språk Bokmål
ISBN 9788276744415
Sider 310
Emne Helse- og sosialvesen; Jus

Om Lov om helsepersonell

Boken tar utgangspunkt i stortingsproposisjonen til ny helsepersonellov som ble fremmet av Sosial- og helsedepartementet høsten 1998. Loven skal erstatte gjeldende lover og forskrifter for helsepersonell. Boken tar opp sentrale spørsmål som ansvar og ansvarsfordeling mellom helsepersonell, faglig autonomi, kravet til forsvarlighet og sanksjoner ved pliktbrudd. Andre sentrale emner, som rettslig virkning av offentlig autorisasjon, rett til å benytte medhjelper, plikt til øyeblikkelig hjelp, krav til innrettelse og forholdet til arbeidsgivers styringsrett, er også behandlet. Boken henvender seg til ansatte i helsetjenestens ulike organisatoriske enheter, til studenter i helsefag og til ansatte i helseforvaltningen. Den er også relevant for jurister og advokater.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Mer fra Anne Kjersti Befring; Bente Ohnstad

Anbefalt


Tips en venn