Hvordan fatte matteløsningen er enklere enn du tror

Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk (3 forskjellige)
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   90 dagers åpent kjøp.
* Gjelder varer på lager i butikk
Bli kvitt mattestrevet – en gang for alle!

Kort om boken

Den effektive måten å bli god i matte på! Forfatterne Anne Lene Johnsen og Elin Natås har lenge høstet stor anerkjennelse for sitt arbeid med å hjelpe barn og ungdom til å bli gode i matte – på en enkel og effektiv måte. Hvordan fatte matte er en re…

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Hvordan fatte matte

  Den effektive måten å bli god i matte på!

  Forfatterne Anne Lene Johnsen og Elin Natås har lenge høstet stor anerkjennelse for sitt arbeid med å hjelpe barn og ungdom til å bli gode i matte – på en enkel og effektiv måte.

  Hvordan fatte matte er en revolusjonerende matteguide. Boken stikker hull på myten om at pugging er måten å bli god i matte på. Ved å heller rette opp i «grunnmuren» kan du hjelpe barnet å oppnå fantastisk fremgang.

  Boken viser hvilke steder i grunnskolens mattepensum barn og ungdom alltid sliter med, og hvorfor. I tillegg viser den hvordan man løser dette på den mest effektive måten. Foreldre trenger ikke selv å være flinke i matte for å kunne hjelpe barnet.

  Alt du trenger er en elev i grunnskolen og viljen til å hjelpe. Boken er lett å forstå og finne frem i, og er skrevet i et muntlig språk med enkle forklaringer på hvert område.

  Følg oppskriftene i boken og bli kvitt mattestrevet – en gang for alle!

  • Skaper en solid grunnmur som barnet kan bygge videre på • Anbefales alle som synes matte er frustrerende og vanskelig • Eliminerer leksekrig og frustrasjon • Passer for barn i barnehage- og skolealder, ungdom og voksne Alt du trenger for å bli god i grunnskolematte – samlet i én bok!


  «Slik jeg ser det, satses det i feil ende i matematikkundervisningen. Med denne boken kan alle elever få muligheten til å oppleve mestring og matteglede!»

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Ukjent
  Utgivelsesår
  2017
  Forlag
  Panta
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788279008439
  Sider
  288
  Høyde
  239
  Bredde
  202
  Vekt
  725
  Illustrert av
  Røst, Kine

  Anbefalt

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.