Alt lyset vi ikke ser

Alt lyset vi ikke ser

En Roman

Pris
169,-
Pocket
KLIKK&HENT i butikk

Finn en ARK-butikk nær deg

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

eller
Få levert rett hjem

HalfStockIcon Midlertidig utsolgt

Kundevurdering
(3)

Lagerstatus HalfStockIcon Midlertidig utsolgt
Format Pocket
Utgivelsesår 2015
Forlag Pantagruel
Språk Bokmål
ISBN 9788279007883
Sider 634
  Se flere detaljer

Andre formater / språk

Innbundet
Bokmål
E-Bok
Nedlastbar Bokmål
Dersom du vil bruke et annet kort kan du gjøre det her.
Pocket
Engelsk 54,-
Pocket
Engelsk 45,-

2015 Pulitzer-vinner for beste roman. EN BLIND FRANSK JENTE. EN FORELDRELØS TYSK GUTT. BEGGE KJEMPER FOR Å OVERLEVE. ET SKJEBNEMØTE I DET OKKUPERTE FRANKRIKE. Marie-Laure bor med faren i Paris nær det naturhistoriske museet, hvor han er låsemester for museets tusener av låser. Når Marie-Laure blir blind som seksåring, bygger pappa en perfekt miniatyr av nabolaget så hun kan memorere det med hendene og finne veien hjem på egenhånd. Når hun er tolv år, okkuperer nazistene Paris. Hun og pappa flykter til festningsbyen St. Malo ved kysten, til et familiemedlem. Med seg bærer de en hemmelighet: En juvel som kanskje er museets mest verdifulle edelsten. Har de fått utlevert den ekte steinen eller bare en av flere kopier? Den ekte steinen har en urgammel spådom over seg. Og hensynløse nazister jakter på den. I en gruveby i Tyskland vokser foreldreløse Werner opp på barnehjem. Hans tekniske begavelse skaffer ham innpass i Hitlers brutale ungdomsorganisasjonen. Werner blir sendt ut på oppdrag for å spore og knuse motstandsfolk på kryss og tvers i Europa. Sjokkert over krigens og nazistenes brutalitet, ender han i St. Malo, hvor hans skjebne flettes sammen med Marie-Laure. Med sitt lyrisk vakre språk, har Anthony Doerr skrevet en vidunderlig, fengslende og uforglemmelig historie om en blind jente og en foreldreløs gutt midt under krigens herjinger.


Andre titler fra forfatteren

Se hele listen

Anbefalt


Tips en vennskriv anmeldelse
(5/5)
3   vurderinger
5
2
4
1
3
0
2
0
1
0

Torunn, ARK Rygge Storsenter
29. november 2016

Anbefales!

Denne boken slukte jeg på kort tid. Den er så velskrevet og jeg ble helt slukt inn i historien. Anbefales virkelig!


Ord som beskriver produktet:

God,Umulig å legge bort,Anbefaler


Rapporter om upassende innehold

Hanna Elvira Osnes Dal - ARK Kolsås
16. november 2016

En storslått fortelling!

Doerr har skrevet en storslått fortelling som finner sted i Frankrike under 2.Verdenskrig. Her skildres krigen fra to unge menneskers ståsted. Den ene en blind fransk jente, den andre en tysk soldat. Utmerket!


Ord som beskriver produktet:

God


Rapporter om upassende innehold

Eva Elisabeth Haugenes
31. oktober 2016

Beste jeg leste i 2015!

En liten blind jente og pappan hennes i Paris, en gutt og hans lillesøster på et barnehjem i Tyskland. Krigen kommer nær, gutten er gløgg, han har laget seg et krystallapparat, han og søsteren sitter på loftet og hører på franske sendinger. I Paris må den blinde jenta og pappan rømme byen. Både vakker og vond og veldig spennende!Rapporter om upassende innehold