Den glade fuglehund

Den glade fuglehund

Pris
399,-
Innbundet

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes normalt i løpet av 2 uker

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes normalt i løpet av 2 uker
Format Innbundet
Utgivelsesår 2017
Forlag A. Mangschau
Språk Bokmål
ISBN 9788299206518
Sider 223
Emne Hunder; Kjæledyr

Om Den glade fuglehund

Bakgrunn. I 1992 ga Olav Schjetne ut boken Den Glade Fuglehund - sammen med redaktør Arild Mangschau. Bokens opplag på 18000 ble raskt utsolgt og den har siden vært sterkt etterspurt. Den er blitt en klassiker for fuglehundeiere, karakterisert som visjonær mhp. myk dressur med positiv forsterkning, i tråd med Dyrevelferdsloven av 2010. Ny utgave i 2017-utgiver og redaktør Arild Mangschau. Boken er relansert med nye flotte bilder, av landets beste naturfotografer; og er utvidet og omarbeidet til en praktbok. Målgruppen er alle fuglehundeiere. Det er bla. ny, fyldig omtale av skogsfugljakt og skogsfuglens vaner. For fuglehundeieren en komplett bok. Boken har et vell av informasjon og løsninger, med fokus på å få det beste ut av hunden: *Dressuren må tilpasses individet; vis tålmodighet, tid og vennlighet. *Trening av hunden til rype- og skogsfugljakt; praktisk tilnærming. *Hundens søk og arbeidsmåte; med gode forklaringer. *Oppretting av dressurfeil; skuddreddhet, viltskyhet mm. *Avl og oppdrett; basert på 50 års erfaringer. *Jaktprøver og dommerutdannelsen; råd og synspunkter. *Billedgalleriet er nytt, med instruktive bilder og billedtekster. Bildene er utsøkt vakre og gjenkjennelige fra herlige situasjoner året igjennom, av alle stående fuglehundraser.

Verdens smukkeste jakthundebog. Det er en helt ufattelig berigelse at læse boken og se på billedene. Denne bog er hver eneste krone værd. Jagthunden Boka er spekket med gode tips om hvordan du skal gå fram for nettopp å få Den glade Fuglehund og ikke minst tips om hva vi skal gjøre for å rette opp «feil» vi kan ha gjort underveis. Alle de flotte bildene gjør boken til et praktverk. (.) vi er fristet til å si at det har blitt en enda gladere fuglehund. Fuglehunden

Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Anbefalt


Tips en venn