Du har kraft

Du har kraft

Pris
250,-
Pocket

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager
Format Pocket
Utgivelsesår 2016
Forlag Kolofon forl.
Språk Bokmål
ISBN 9788230015537
Sider 344
Sjanger Personlige beretninger

Om Du har kraft

Denne boka er annerledes enn andre bøker fordi den mangler tittel og forfatters navn på forsiden. Det er et valg jeg har tatt av praktiske grunner - fordi jeg ønsker at forside-bildet skal vises uten forstyrrende elementer. Bildet er også annerledes enn andre bilder. Du forstår hvorfor når du snur boka til liggende retning og ser hvordan motivet så ut da bildet ble tatt. Bildet er tatt av Patrick Larsen Holseth som denne boka handler om. Han turde også å velge annerledes. Derfor er bokas forside samtidig et symbol på det som boka handler om. At du ikke må la deg styre av rigide regler og uforstand uten at du stiller spørsmåls-tegn ved viktige valg som tas på vegne av deg. Boka handler om å tørre å velge annerledes ut ifra din egen innerste visdom om hva som er riktig for deg i en bestemt situasjon. Først og fremst handler boka om en modig gutt som turte å velge ut ifra sin egen indre og naturens visdom da han ble diagnostisert med kreft. Så lenge han valgte å stole på sin egen indre kraft, hadde han en god utvikling. Denne kraften som vi alle er i besittelse av, kan skape helbredelse i en syk kropp. Vi får kraft gjennom den maten vi spiser, de tankene vi tenker og den bevisstheten vi har i vårt indre. Vi kan også få kraft fra andre mennesker - mens noen mennesker reduserer eller tar fra oss kraften. Det kan få fatale konsekvenser.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Anbefalt


Tips en venn