Familiens store strikkebok100 lekre design gjennom 75 år

Kort om boken

Denne boken er et skattkammer av oppskrifter - og mange av disse skattene er hentet fra Familiens rikholdige arkiver. Boken er inndelt i fire kapitler, ett er viet oppskriftene fra 60- og 70-tallet. Disse er redesignet i ny versjon med tilgjengeli…
Fri frakt
449,-
Format/språk
Format
Forklaring av formater

  Om Familiens store strikkebok

  Denne boken er et skattkammer av oppskrifter - og mange av disse skattene er hentet fra Familiens rikholdige arkiver.

  Boken er inndelt i fire kapitler, ett er viet oppskriftene fra 60- og 70-tallet. Disse er redesignet i ny versjon med tilgjengelig garn tilpasset vår tid. Her finner du kanskje noe du kjenner igjen? Vi har også med et kapittel med de mest populære oppskriftene fra Familien de siste 5-10 årene. I tillegg til å lete i arkivene har vi gjort plass til et kapittel med unike design spesielt laget for denne boken - samt et kapittel med småstrikk.

  Dette har til sammen blitt et overflødighetshorn av en strikkebok for både nye og erfarne strikkere. I Familiens store strikkebok er det samlet mer enn 100 oppskrifter på blant annet jakker, gensere, vester, kjoler, dåpskjoler, festdrakter, luer, skjerf, votter, strømper, hundegensere, dukkeklær, puter og tepper. Plaggene varierer fra de litt kompliserte for den trente strikkeren, til enkle modeller som passer alle. Alle oppskriftene vises med instruktive mønstre og gode illustrasjoner.

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Pocket
  Utgivelsesår
  2014
  Forlag
  Exlibris media
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788281735910
  Sider
  305
  Emne
  Strikking
  Redigert av
  Schmidt, Gunn E., Egeland, Åse M.

  Anbefalt

  Anbefalt