Arven

Arven

Pris
299,-
Pocket

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

25%
×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk – hent når det passer innen 48 timer. Rabatten trekkes fra når du betaler i butikken.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Kun tilgjengelig for klikk & hent

Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes normalt i løpet av 2 uker
Format Pocket
Utgivelsesår 2013
Forlag Licentia forl.
Språk Bokmål
ISBN 9788282581059
Sider 240
Sjanger Historisk litteratur
Se flere detaljer  

Om Arven

Forfatter : Astrid Ness Aakre, født i Arendal. Bor nå i Ålesund, har tre voksne barn og fem barne-barn. Har arbeidet i televerket og i bank. Har alltid elsket å skrive, og har hatt stor glede av å føre denne historien i "pennen". Lovises liv, med ti barnefødsler, i stedet for tre eller fire barn, ble helt annerledes enn Lovise hadde drømt om, men hun hadde ikke villet bytte med noen. Tross alt hadde hun hatt en lang ungdomstid, 24 år før hun fikk sitt første barn, det var ikke mange som kunne "skilte," med det. De fleste kvinnene på denne tiden, fikk barn tidlig, fra de var18 år og da de var i 20-årene. Fortsettelse kommer i ARVEN II, som vil handle om en kulturell arv.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Anbefalt


Tips en venn