Art of Preserving Fish and Seafood

Art of Preserving Fish and Seafood
Pris
129,-
E-Bok
E-bøkene legges i din ARK-leseapp. Bøkene kan også lastes ned fra Din side.
×
Logg deg inn for å gjennomføre dette kjøpet med ett klikk!

Etter at kjøpet er gjennomført vil boken være tilgjengelig på «din side» og i ARK-appen
Format E-Bok
Kopisperre Teknisk DRM
Filformat ePUB
Utgivelsesår 2012
Forlag Atlantic Publishing Group
Språk Engelsk
ISBN 9781601389169
Se flere detaljer  

Om Art of Preserving Fish and Seafood

This little book is full of all the information you need about the art of preserving fish and seafood through canning, curing, smoking, and freezing. You will learn how to go about the process of storing it for long-term use in a variety of methods, plus easy to follow recipes. There are also sections on the basic understanding of preserving meat, equipment, methods, and general instructions. This all followed by case studies of real stories from real people, along with a list of resources to help you learn more about the art of preserving all types of meat.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Anbefalt


Tips en venn