Sukkerkok i hodet

en fortelling om hvordan maten vi spiser kan få en helt fin dag til å bli skikkelig teit

Sukkerkok i hodet
Nettpris
173,-
Førpris 289,- Spar 116,-
Innbundet

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

Klikk&Hent denne varen
Klikk&Hent flere varer samtidig
Vi sender deg en SMS når varen er klar til henting. Du betaler i butikken når du henter varen.
Legg inn mobilnummer
Legg varene du ønsker i handlekurven. Fra handlekurven velger du Klikk&Hent som leveringsmetode.

NETTBESTILLING

- hjemlevering eller Klikk&Hent flere varer

På lager. Sendes normalt fra oss i løpet av 1-2 virkedager

Fri frakt på kjøp over 249,-

VIPPS

- kjøp raskt og enkelt!

Vipps

Kjøp med Vipps – varen leveres hjem til deg. Frakt på 39,- tilkommer.

Lagerstatus På lager. Sendes normalt fra oss i løpet av 1-2 virkedager
Format Innbundet
Utgivelsesår 2014
Forlag Fraiva
Språk Bokmål
ISBN 9788299904322
Sider 63
Emne Ernæring; Mat og drikke

Om Sukkerkok i hodet

Det skulle være en morsom tivolitur, men dagen ender i kaos. I Sukkerkok i hodet møter vi de tre vennene Erle, en modig, rød blodcelle, Luke, en ivrig, hvit blodcelle og Perle, en utålmodig fettcelle. På sin ferd gjennom kroppen oppdager de at kroppen har spist feil mat. Heldigvis kan de redde dagen og gi kroppen maten den trenger for å vinne verdens tøffeste tøykrokodille. Sukkerkok i hodet er en underholdende historie hvor handlingen skjer inne i kroppen, og hovedpersonene er kroppens celler. Boken gir små og store svaret på hvorfor sunn mat er viktig, også på dager fylt av fest og moro. Boken inneholder også gode kostholdsråd og inspirerende oppskrifter på hverdagsmat som holder konsentrasjonen og humøret oppe. Lege, forfatter og seksbarnsmor Berit Nordstrand er lidenskapelig opptatt av å formidle små matgrep som gir stor effekt. Gjennom 23 år har hun fordypet seg i medisinsk litteratur om kosthold som ledd i behandling. Sukkerkok i hodet er basert på historier Nordstrand har fortalt pasienter og egne barn for å forklare sammenhengen mellom mat og trivsel. Nordstrand er forfatteren bak suksessene Mat med mer, Mat til sinns og 12 uker. Sukkerkok i hodet er hennes første barnebok.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
Skriv anmeldelse

Kirsti Alnes
21. mai 2015

Denne burde alle småbarn få lese

Kjempegod bok om hvordan maten vi spiser påvirker kroppen. Har lest den mange ganger for 4-6-åringene i barnehagen. De er blitt veldig interessert i om maten vi spiser er poff eller groovy. = dårlig eller bra



Rapporter om upassende innhold

Berit Nordstrand

Berit Nordstrand
Berit Nordstrand er lege, spesialist i klinisk farmakologi og kognetivterapeut og seksbarnsmor. Foto: Gyldendal
Les mer om forfatteren

Anbefalt


Tips en venn