Bessie Smith

Bessie Smith
179,- 179,-
Format Vinyl
Utgivelsesår 2014
EAN 605633626421
Sjanger Blues; Blues Women
Disker 1
Fremført av (orkester, band, ensemble) Bessie Smith

Om Bessie Smith

Disc 1
1 Down Hearted Blues
2 A Good Man Is Hard to Find
3 I Ain't Gonna Play No Second Fiddle
4 Careless Love
5 Muddy Water (A Mississippi Moan)
6 T'ain't Nobody's Bizness If I Do
7 I Need a Little Sugar in My Bowl
8 Send Me to the 'Lectric Chair
9 Gimme a Pigfoot and a Bottle of Beer
10 Empty Bed Blues (Part 1)
11 Empty Bed Blues (Part 2)
12 Back Water Blues
13 The Yellow Dog Blues
14 Me and My Gin
15 St. Louis Blues
16 Jazzbo Brown from Memphis Town
17 Nobody Knows When You're Down and Out
18 After You've Gone
19 Jailhouse Blues
20 Dirty No-gooder's Blues
21 I'd Rather Be Dead and Buried in My Grave
Disc 2
1 Coffee Grindin' Blues
2 My Stove's in Good Condition
3 Knockin' Myself Out
4 Dirty Mother for You
5 Short John
6 Dope Head Blues
7 Love Shows Weakness
8 When I Get Low I Get High
9 Jack I'm Mellow
10 I'm a Mighty Tight Woman
11 One Monkey Don't Stop No Show
12 Oh What a Dream


ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse


Tips en venn