Power Piano Player

Power Piano Player
Compact Disc


- få varen levert rett hjem!

På lager. Sendes normalt fra oss i løpet av 10 virkedager

Fri frakt på kjøp over 249,-
Lagerstatus På lager. Sendes normalt fra oss i løpet av 10 virkedager
Format Compact Disc
Utgivelsesår 2011
Forlag JSP
EAN 788065423025
Sjanger Blues; Blues
Disker 2
Fremført av (orkester, band, ensemble) Big Maceo Merriweather

Om Power Piano Player

Disc 1
1 Worried Life Blues
2 Ramblin' Mind Blues
3 County Jail Blues
4 Can't You Read
5 So Long Baby
6 Texas Blues (With Willie Reed)
7 Tuff Luck Blues
8 I Got the Blues
9 It's All Up to You
10 Bye, Bye, Baby
11 Why Should I Hang Around
12 Poor Kelly Blues
13 She Want to Sell My Monkey
14 Some Sweet Day
15 Anytime for You
16 My Last Go Round
17 Since You Been Gone
18 Flyin' Boogie (Macy Special)
19 Kid Man Blues
20 I'm So Worried
21 Things Have Changed
22 My Own Troubles
23 Maceo's 32-20
24 Come On Home
Disc 2
1 Texas Stomp
2 Detroit Jump
3 Better Leave My Gal Alone
4 Corrine Blues
5 Winter Time Blues
6 Won't Be a Fool No More
7 Big Road Blues
8 Chicago Breakdown
9 Broke and Hungry Blues
10 If You Ever Change Your Ways
11 It's All Over Now
12 I Lost My Woman
13 One Sunday Morning
14 Just Tell Me Baby
15 Do You Remember
16 Big City Blues
17 Leavin' Blues
18 Have You Heard About It?
19 Worried Life Blues No. 2
20 Strange to Me Blues
21 Without You My Life Don't Mean a Thing
22 Eloise, Don't Play Me for a Fool
23 Bus Driver


ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse


Tips en venn