Texas Home Cooking

Texas Home Cooking
Pris
349,-
E-Bok
E-bøkene legges i din ARK-leseapp. Bøkene kan også lastes ned fra Din side.
×
Logg deg inn for å gjennomføre dette kjøpet med ett klikk!

Etter at kjøpet er gjennomført vil boken være tilgjengelig på «din side» og i ARK-appen
Format E-Bok
Filformat ePUB
Utgivelsesår 2011
Forlag Harvard Common Press
Språk Engelsk
ISBN 9781558325418
Serie America Cooks
Se flere detaljer  

Om Texas Home Cooking

The definitive book on Texas cooking-which has been influenced by cuisines around the world, including Eastern Europe and Mexico-by distinguished food writers Cheryl and Bill Jamison, who traveled for two years around the state talking with home cooks, chefs, barbecue experts, fishermen, and farmers. Chapters include Real Pit-Smoked Bar-B-Q, Tamed Game, Farm-Fresh Vegetables, Eye-Popping, Heart-Thumping Breakfasts, Football Food, and Y'All-Come-Back Desserts.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Mer fra Bill Jamison; Cheryl Alters Jamison

Se hele listen

Anbefalt


Tips en venn