Maybe Tomorrow

Maybe Tomorrow

Compact Disc


- få varen levert rett hjem!

Dessverre utsolgt

Skriv anmeldelse
Lagerstatus På lager. Sendes normalt fra oss i løpet av 10 virkedager
Format Compact Disc
Utgivelsesår 2011
EAN 604988015423
Sjanger Rock and Roll; Rock and Roll
Disker 2
Fremført av (orkester, band, ensemble) Billy Fury

Om Maybe Tomorrow

Disc 1
1 Have I Told You Lately That I Love You?
2 Love's A-callin'
3 Paralyzed
4 Playing for Keeps
5 Baby
6 I'm Left, You're Right, She's Gone
7 Maybe Tomorrow
8 Gonna Type a Letter
9 Margo (Don't Go)
10 Don't Knock Upon My Door
11 C'mon Everybody
12 Maybe Tomorrow
13 Don't Knock Upon My Door
14 Mean Woman Blues
15 Margo (Don't Go)
16 Don't Knock Upon My Door
17 Angel Face
18 Time Has Come
19 My Christmas Prayer
20 Last Kiss
21 Colette
22 Baby How I Cried
23 My Babe
24 I Got Someone
25 That's Love
26 My Advice
27 Phone Call
28 You Don't Know
29 Turn My Back On You
30 Don't Say It's Over
31 Since You've Been Gone
32 It's You I Need
33 Alright, Goodbye
34 Don't Leave Me This Way
35 Wondrous Place
36 A Thousand Stars
37 Push Push
Disc 2
1 Maybe Tomorrow (Alternate Take)
2 Gonna Type a Letter
3 Well All Right
4 Cheating With Love
5 What I Need (Aka It's You I Need)
6 My Advice
7 What Did I Do
8 Phone Call
9 Don't Say It's Over
10 Since You've Been Gone
11 Don't Tell Me Lies
12 Love, Love, Love
13 You Wonder Why
14 I Know It's Love (Aka That's Love)
15 That's Love (Alternate Take)
16 My Advice
17 Phone Call
18 You Don't Know
19 Don't Say It's Over
20 Since You've Been Gone
21 It's You I Need
22 Alright, Goodbye
23 Don't Leave Me This Way


ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Mer fra Billy Fury


Tips en venn