Here's Bing Crosby!

Here's Bing Crosby!

Compact Disc


- få varen levert rett hjem!

Kan ikke leveres før julaften

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Kan ikke leveres før julaften
Format Compact Disc
Utgivelsesår 2016
Forlag JSP
EAN 788065670528
Sjanger Easy Listening; Vocal - Male
Disker 1
Fremført av (orkester, band, ensemble) Bing Crosby

Om Here's Bing Crosby!

1 Don't Sit Under the Apple Tree (With Anyone Else But Me)
2 I Can Dream, Can't I?
3 Lovelight in the Starlight
4 Long Long Ago
5 If I Didn't Care
6 What Can I Say (After I Say I'm Sorry)
7 Wishing (Will Make It So)
8 When You Were Sweet Sixteen
9 Sunday
10 Love's Old Sweet Song
11 Little Girl
12 Juanita
13 I Can't Love You Any More (Any More Than I Do)
14 When I Grow Too Old to Dream
15 Six Lessons from Madame La Zonga
16 Oh! Susannah
17 Oh! Look at Me Now (With Connie Boswell)
18 In the Gloaming
19 Yours
20 Why Don't We Do This More Often?
21 I Remember You
22 Daybreak
23 I've Got a Gal in Kalamazoo
24 My Devotion
25 Praise the Lord and Pass the Ammunition
26 Taking a Chance On Love
27 A Lot in Common With You (With Marylin Maxwell)
28 How Many Hearts Have You Broken?
29 Tangerine
30 One More Dream
31 Oh! What It Seemed to Be
32 I'll Never Smile Again (And Sign Off)


ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Tips en venn