The Twelve Days of Christmas

The Twelve Days of Christmas
77,- 77,-
Førpris 129,- Spar 52,-
Førpris 129,- Spar 52,-
Compact Disc
Format Compact Disc
Utgivelsesår 2019
EAN 5019317020415
Sjanger Easy Listening; Vocal - Male
Disker 1
Fremført av (orkester, band, ensemble) Bing Crosby

Om The Twelve Days of Christmas

1 God Rest Ye Merry Gentleman
2 Santa Claus Is Coming to Town (Feat. The Andrews Sisters)
3 It's Beginning to Look a Lot Like Christmas
4 I'll Be Home for Christmas (If Only in My Dreams)
5 The Twelve Days of Christmas (Feat. The Andrews Sisters)
6 Here Comes Santa Claus (Feat. The Andrews Sisters)
7 Medley: Deck the Halls With Boughs of Holly/Away in a Manger/I Saw Three Ships
8 Medley: Good King Wenceslas/We Three Kings of Orient Are
9 Rudolph the Red Nosed Reindeer
10 Mele Kalikimaka (Feat. The Andrews Sisters)
11 Silver Bells (Feat. Carole Richards)
12 Christmas in Kilarney 'Philco Radio Time 11'
13 Where the Blue of the Night (Meets the Gold of the Day)
14 Adeste Fideles (Oh! Come All Ye Faithful)
15 The Christmas Song (Chestnuts Roasting On an Open Fire) [feat. Skitch Henderson]
16 Jingle Bells (Feat. Skitch Henderson)
17 White Christmas
18 The Small One (A Christmas Play)
19 Silent Night, Holy Night


ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse


Tips en venn