Selio Sercks marionetteteater

Selio Sercks marionetteteater

Pris
298,-
Innbundet

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Kun tilgjengelig for klikk & hent

Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes normalt i løpet av 2 uker
Format Innbundet
Utgivelsesår 2012
Forlag Publica
Språk Bokmål
ISBN 9788282511872
Sider 198
Sjanger Grøssere
Se flere detaljer  

Om Selio Sercks marionetteteater

Under et besøk hos sine to søskenbarn, Erik og Siri, i landsbyen Holmefoss, oppdager Petter ei gammel fele i annekset til doktorgården. Noen dager senere ramler trioen over en forfallen herregård, hvor det spøker. Den gamle fela viser seg på mystisk vis å ha tilknytning til herregården. For å rådspørre seg om det gamle instrumentet, oppsøker de antikvitetshandler Ulrik Blom i hans forunderlige forretning. Gjennom et knippe spøkelseshistorier, samt en skjult gåte på et av herregårdens veggmalerier, reises flere spørsmål: Hvorfor spøker det på Rødholm gamle herregård? Hva vil marionettene formidle, og hvilken rolle spilte Selio Serck, et av de legendariske gjenferdene på Rødholm? På sporet av fortiden og hva som en gang hendte, blir den gemyttlige antikvitetshandleren en enestående støttespiller.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Anbefalt


Tips en venn