Bevissthet

Bevissthet

forstå hjernen og få et bedre liv

Pris
349,-
Innbundet
KLIKK&HENT i butikk

Finn en ARK-butikk nær deg

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

eller
Få levert rett hjem

HalfStockIcon Kun tilgjengelig for klikk & hent

Legg i handlekurv
Kundevurdering
Format Innbundet
Utgivelsesår 2014
Forlag Spartacus
Språk Bokmål
ISBN 9788243008915
Sider 200
  Se flere detaljer

Andre formater / språk

E-Bok
Nedlastbar Bokmål 75,-
Dersom du vil bruke et annet kort kan du gjøre det her.
Pocket
Bokmål

Bevisstheten din er alt du har. Den er deg. Det er den som gjør at du opplever livet - noen ganger er du lykkelig, andre ganger er livet tungt å leve. Denne boken forklarer hvordan evolusjonen har formet hjernen og hvordan nervecellene skaper opplevelser. Kunnskap om hva bevissthet er, gir innsikt i hvordan gode følelser, eller lykke, oppstår. Hjernen utvikler seg som følge av ytre stimulering, men det er også mulig å trene hjernen og dermed styrke de nervebanene som gir positive følelser samt svekke negative tankemønstre. Ved å forstå hvordan hjernen fungerer kan du gjøre livet bedre. «Denne boken er en av de mest mangesidige studier av bevissthet jeg kjenner. Grindes lange formidlingserfaring gjør boken ba.de lettlest og engasjerende.» Dagfinn Føllesdal C.I. Lewis Professor i filosofi, Stanford, professor emeritus, Universitetet i Oslo


Andre titler fra forfatteren

Se hele listen

Anbefalt


Tips en vennskriv anmeldelse
Det finnes ingen vurderinger av dette produktet