Gyldendals store superquiz2000 spørsmål, 200 kategorier

Forfatter

Kort om boken

Gyldendals store superquiz har 2000 nye spørsmål sortert etter tema og vanskelighetsgrad – alt du trenger for å lage en perfekt quiz! Hver av kategoriene er utstyrt med vanskelighetsgrad, så det er enkelt å arrangere quiz etter nivå på deltagerne. H…

Oppdag mer

169,-
Format/språk
Format
Forklaring av formater

  Om Gyldendals store superquiz

  Gyldendals store superquiz har 2000 nye spørsmål sortert etter tema og vanskelighetsgrad – alt du trenger for å lage en perfekt quiz!

  Hver av kategoriene er utstyrt med vanskelighetsgrad, så det er enkelt å arrangere quiz etter nivå på deltagerne. Her er morsomme spørsmål innenfor tradisjonelle quizkategorier som film og TV, dyreriket, geografi, mat og drikke, musikk, politikk, sport og litteratur. Men også langt mer originale varianter som Enda rarere ord, Brus og potetgull, Helt Konge, Smith, X, Fornøyelsesparker, Hornmusikk, Jo flere kokker, Aksel eller kanskje Axel, Svart og hvitt og mange flere.

  I tillegg har boka en egen barneavdeling, spørsmålene er jevnt over ganske enkle og handler om ting som barn ofte er opptatt av. I v oksenavdelingen finner du blant annet noen svært krevende spørsmål for superquizere. Boka har også nyttig stoff om å lage quiz, være quizmaster og arrangere quiz, samt skikk og bruk for lagquiz.

  Gyldendals store superquiz har alle typer spørsmål for både nye og erfarne quizere. Forfatter Bjørn Revil har vært quizmaster på O'Reilly's pub på Grünerløkka siden 2009.

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Pocket
  Utgivelsesår
  2017
  Forlag
  Gyldendal
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788205500747
  Sider
  430

  Anbefalt

  Anbefalt