Lokal og regional matsamhandling, innovasjon og identitet i alternative matverdikjeder

Kort om boken

Flere interesserer seg for mat som forteller en historie, ofte i kraft av at maten knyttes til en bestemt produsent, en historie eller et konkret sted. Slike matvarer har noe genuint, noe annet enn hva som tilbys av de store bedriftene eller handele…

Oppdag mer

Velg tagger...
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk
   Klikk og hent - få varen innen 2 timer*
   Alltid bytterett - Norges beste. Bytt uten kvittering.
* Gjelder varer på lager i butikk

    Om Lokal og regional mat

    Flere interesserer seg for mat som forteller en historie, ofte i kraft av at maten knyttes til en bestemt produsent, en historie eller et konkret sted. Slike matvarer har noe genuint, noe annet enn hva som tilbys av de store bedriftene eller handelens egne merkevarer. Denne boka analyserer historiene bak noen av småskala eller lokalmatprodusentene og -produktene. Driftige bønder ser muligheter, utvikler ideer og starter videreforedling og distribusjon i egen regi. Boka presenterer markedsmessige løsninger hvor endringer i forbruksmønstre gir rom for eller stimulerer endringer i bønders tilpasning. Boka analyserer i tillegg hvordan regionalt utviklingsarbeid bidrar til utvikling i landbruket.

    Kundevurderinger

    Totalvurdering: 

    Gi din vurdering: 
    Totalvurdering: 

    Detaljer

    Format
    Pocket
    Utgivelsesår
    2012
    Forlag
    Tapir akademisk forlag
    Språk
    Bokmål
    ISBN
    9788251927536
    Sider
    215
    Height
    239
    Width
    168
    Weight
    416
    Redigert av
    Sæther, Bjørnar, Haugum, Margrete

    Anbefalt