Lukk
Lokal og regional mat - samhandling, innovasjon og identitet i alternative matverdikjeder
Forfatter
Kort om boken
Flere interesserer seg for mat som forteller en historie, ofte i kraft av at maten knyttes til en bestemt produsent, en historie eller et konkret sted. Slike matvarer har noe genuint, noe annet enn hva som tilbys av de store bedriftene eller handele…
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk

* Gjelder varer på lager i butikk
Om Lokal og regional mat
Flere interesserer seg for mat som forteller en historie, ofte i kraft av at maten knyttes til en bestemt produsent, en historie eller et konkret sted. Slike matvarer har noe genuint, noe annet enn hva som tilbys av de store bedriftene eller handelens egne merkevarer. Denne boka analyserer historiene bak noen av småskala eller lokalmatprodusentene og -produktene. Driftige bønder ser muligheter, utvikler ideer og starter videreforedling og distribusjon i egen regi. Boka presenterer markedsmessige løsninger hvor endringer i forbruksmønstre gir rom for eller stimulerer endringer i bønders tilpasning. Boka analyserer i tillegg hvordan regionalt utviklingsarbeid bidrar til utvikling i landbruket.
Kundevurderinger
Detaljer
Format
Pocket
Utgivelsesår
2012
Redaktør
Forlag
Tapir akademisk forlag
Språk
Bokmål
ISBN
9788251927536
Sider
215
Emne
Height
239
Width
168
Weight
416
Redigert av
Sæther, Bjørnar, Haugum, Margrete