Lokal og regional mat

Lokal og regional mat

samhandling, innovasjon og identitet i alternative matverdikjeder

Pris
389,-
Pocket

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager
Format Pocket
Utgivelsesår 2012
Redaktør Haugum, Margrete; Sæther, Bjørnar
Forlag Tapir akademisk forl.
Språk Bokmål
ISBN 9788251927536
Sider 215
Se flere detaljer  

Om Lokal og regional mat

Flere interesserer seg for mat som forteller en historie, ofte i kraft av at maten knyttes til en bestemt produsent, en historie eller et konkret sted. Slike matvarer har noe genuint, noe annet enn hva som tilbys av de store bedriftene eller handelens egne merkevarer. Denne boka analyserer historiene bak noen av småskala eller lokalmatprodusentene og -produktene. Driftige bønder ser muligheter, utvikler ideer og starter videreforedling og distribusjon i egen regi. Boka presenterer markedsmessige løsninger hvor endringer i forbruksmønstre gir rom for eller stimulerer endringer i bønders tilpasning. Boka analyserer i tillegg hvordan regionalt utviklingsarbeid bidrar til utvikling i landbruket.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse
Det finnes ingen vurderinger av dette produktet.

Anbefalt


Tips en venn