Hageguiden

Hageguiden

nybegynnerens vei til grønne gleder

Pris
349,-
Innbundet

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes fra oss innen en uke

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes fra oss innen en uke
Format Innbundet
Utgivelsesår 2013
Forlag Cappelen Damm
Språk Bokmål
ISBN 9788202389109
Sider 151
Emne Hager
Se flere detaljer  

Om Hageguiden

Hagen, eller uterommet som det heter i interiørbladene, er blitt en forlengelse av huset og gjenstand for søte drømmer om late soldager, velduft og kanskje en og annen snerten nyttevekst. Men hvordan realisere drømmen om du ikke vet forskjell på ugress og stauder? Den utfordringen tar forfatterne på strak arm. Boka gir den nødvendige grunnkunnskap som er en forutsetning for å lykkes, samtidig som innsatsen legges på et overkommelig nivå. En god hage skal gi mye glede til de som bor i den - og arbeidet med den skal gi mer energi enn den krever, er forfatternes filosofi. Første stopp er ti vanlige tabber som andre har gjort før deg, og som du ikke trenger å gjenta. Deretter følger nyttige kapitler om planlegging og grunnarbeid, gode råd for å anlegge og vedlikeholde plen, tråkkheller, hekk og bed og, ikke minst, lure valg av pryd- og nyttevekster. Boka er delt inn i temaer slik at den er velegnet som oppslagsbok både for de som er helt ferske i hagen og de som har mer erfaring.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Tips en venn