Flukten fra Leir 14

Flukten fra Leir 14

en beretning fra Nord-Korea

Pris
379,-
Innbundet

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager
Format Innbundet
Utgivelsesår 2012
Forlag Cappelen Damm
Språk Bokmål
ISBN 9788202397067
Sider 238
Originaltittel Escape from Camp 14
Se flere detaljer  

Andre formater / språk

Pocket Bokmål
E-Bok Nedlastbar Bokmål

Om Flukten fra Leir 14

Nord-Korea har mellom 150 000 og 200 000 politiske fanger. Gjennom historien til Shin Dong-hyuk får vi et innblikk i de lukkede fengslene i verdens mest totalitære stat. I leiren betraktet han sin mor som en motstander i kampen om maten, vaktene oppdro ham til å bli en tyster og han var vitne til henrettelsen av sin egen familie. Boken er en opprivende fortelling om Shins liv og hans utolige flukt. Les mer om boken her.

"Sterk historie om fangenskap og flukt" Ole Kallelid, Stavanger Aftenblad "Dette er en helt unik og forferdelig historie om et totalt lukket land der eliten oversvømmes med privilegier mens flertallet av folket lever på eksistensminimum. Blaine Harden har sjekket Shins historie nøye og han har vevd inn en del fakta og annen dokumentasjon fra landet i teksten. Det er nesten ufattelig at det internasjonale samfunnet ikke har vist større interesse for den katastrofen dette landet og menneskene som lever der er i. Vi skylder Shin og de kanskje de 200 000 menneskene so... "En «må-lese-bok» som viser at på tross av at vi stadig lever i en moderne verden, så skjer disse tingene stadig rett under nesen til FN og idéen deres om menneskerettigheter." Simon Stougaard Olsen, Studvest "Det er en rystende fortelling, om mennesker som fødes inn i en ren slaveposisjon, hvor kun endeløst blodslit, grusom tortur, total isolasjon og et komplett fravær av grunnleggende menneskelige følelser venter. Aller verst er det at alt dette pågår nå, i 2012, i et land hvor verdenssamfunnet har valgt å la en tredjegenerasjons diktator skjøtte sin egen skakkjørte butikk, uten inngripen. Dette er ingen hyggelig bok som passer til trivelig sofakos. Men den er et utrolig viktig, sjeldent oppskak...

Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse
Det finnes ingen vurderinger av dette produktet.

Tips en venn