Nilsen og julenissen

Nilsen og julenissen

Pris
179,-
Innbundet

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes fra oss innen en uke

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes fra oss innen en uke
Format Innbundet
Utgivelsesår 2012
Forlag Cappelen Damm
Språk Bokmål
ISBN 9788202390501
Emne Besteforeldre; Julen
Illustrert av Heiberg, Anette V.

Om Nilsen og julenissen

Det er julaften, og bestemor og bestefar er på besøk hos Nilsen og Dina. Alle har pyntet seg, Nilsen har slips og bestemor har på seg sjørøverskoene sine. Etter maten kommer desserten, og etter desserten kommer JULENISSEN! Men Nilsen liker ikke den skumle mannen med hardt ansikt og dukkehårskjegg. Og tenk - nissen har til og med stjålet skoene til bestemor. Ikke rart at Nilsen blir sint!

"En ny, etterlengtet bok i serien om babyen Nilsen til glede for gamle og nye små fans. En unik strek treffer de små og får meg til å ønske seg flere (og flere) historier om baby Nilsen. Ikke rart, han gjør jo akkurat som dem. Samleserie!" Hege K. Fosser Pedersen, Foreldre & Barn "En ny, etterlengtet bok i serien om babyen Nilsen til glede for gamle og nye små fans" Hege Pedersen, Foreldre og barn

Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse
Det finnes ingen vurderinger av dette produktet.

Tips en venn