The Archives

The Archives

Compact Disc


- få varen levert rett hjem!

Kan ikke leveres før julaften

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Kan ikke leveres før julaften
Format Compact Disc
Utgivelsesår 2018
EAN 823654812207
Sjanger Rock/Pop; Singer/Songwriter
Disker 3
Fremført av (orkester, band, ensemble) Bonnie Raitt

Om The Archives

Disc 1
1 Special Delivery Blues
2 That Song About the Midway
3 Any Day Woman
4 Write Me a Few More Lines/Kokomo Blues
5 Introducing Lowell George, Richard Hayward and Bill Payne
6 You Got to Know How
7 Nothing Seems to Matter
8 Love Me Like a Man
9 Talking/Tuning
10 Under the Falling Sky
11 Love Has No Pride
12 Introducing Arthur 'Big Boy' Crudup
13 Mean Old World
14 Look On Yonder's Wall
15 That's All Right
16 Short Love
17 Talking/Tuning
18 I Almost Lost My Mind
Disc 2
1 Baby, I Love You
2 I Thank You
3 Sugar Mama
4 Three Time Loser
5 Your Good Thing (Is About to End)
6 The Glow
7 Angel from Montgomery
8 Give It Up
9 Just in Case
10 Walk Out the Front Door
11 Danger Heartbreak Dead Ahead
12 About to Make Me Leave Home
13 Runaway
14 You're Gonna Get What's Coming
15 Standin' By the Same Old Love
16 Hunk of Love
17 Gamblin' Man
18 Under the Falling Sky
Disc 3
1 About to Make Me Leave Home
2 Runaway
3 Talk to Me
4 Green Lights
5 Have a Heart
6 Too Soon to Tell
7 Cry On My Shoulder
8 Nobody's Girl
9 The Road Is My Middle Name
10 Give It Up Or Let Me Go
11 Thing Called Love
12 Love Letter
13 Three Time Loser
14 Nick of Time
15 River of Tears
16 Angel from Montgomery
17 Me and the Boys


ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Tips en venn