Kampen mellom knock out og menneskelig v

Kampen mellom knock out og menneskelig v

Pris
298,-
Pocket

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes fra oss innen en uke

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes fra oss innen en uke
Format Pocket
Utgivelsesår 2009
Forlag Kolofon forl.
Språk Bokmål
ISBN 9788230005989
Sider 152
Emne Etikk; Kampsport

Om Kampen mellom knock out og menneskelig v

Kulturdepartementet la i den siste store "knock out - debatten" i år 2000 stor vekt på de helsemessige skadevirkningene som kan følge av en knock out, mens Norges Bokseforbund understreket at, av mangel på dokumentasjon, burde knock out ikke forbys på grunn av helseskader, men at det i stedet var ønskelig med en mer etisk vurdering av temaet. Børge M. Oftedal tar i denne boka utfordringen fra Norges Bokseforbund og stiller blant annet spørsmålene: Er det fornuftig å oppmuntre et menneske til å slå så hardt en vil på et annet menneske? Er det riktig å hedre en knock out? Hva er empati og sympati? Forfatteren konkluderer med at knock out i kampidrett ikke kan forsvares moralsk. Boka forventes å skape nasjonal og internasjonal debatt, da det er meldt interesse fra blant andre Indonesia, Brasil og Tsjekkia.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Tips en venn