The Bull Moose Jackson Collection 1945-5

The Bull Moose Jackson Collection 1945-5

Compact Disc


- få varen levert rett hjem!

Kan ikke leveres før julaften

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Kan ikke leveres før julaften
Format Compact Disc
Utgivelsesår 2013
EAN 824046310127
Sjanger R&B; R&B/Soul
Disker 2
Fremført av (orkester, band, ensemble) Bull Moose Jackson

Om The Bull Moose Jackson Collection 1945-5

Disc 1
1 Someday (Feat. Leon Ketchum)
2 We Ain't Got Nothin' (But the Blues)
3 Bull Moose Jackson Blues
4 The Honeydripper
5 Hold Him Joe
6 I Know How to Do It
7 The Blues Done Got Me (And Gone)
8 Buffalo Shuffle
9 More More More
10 Bad Man Jackson That's Me
11 Going Back to Cleveland Ohio
12 I Know Who Threw the Whiskey (In the Well)
13 Jammin' and Jumpin'
14 Just in Case You Change Your Mind
15 Moose On the Loose
16 Keep Your Big Mouth Shut
17 Miss Lucy
18 There's Good Blues Tonight (With Annisteen Allen)
19 How Big Can You Get Little Man (With Annisteen Allen)
20 Shorty's Got to Go
21 Chittlin' Switch (With Bull Moose Jackson)
22 The Spider and the Fly (With Annisteen Allen)
23 Let It Roll (With Annisteen Allen)
24 Sneaky Pete
25 I Love You, Yes I Do
26 I Want a Bowlegged Woman
27 Houston Texas
Disc 2
1 We Can Talk Some Trash
2 Oh John
3 Fare Thee Weel, Deacon Jones
4 All My Love Belongs to You
5 I Can't Go On Without You
6 Love Me Tonight
7 Don't Ask Me Why
8 Moosey
9 Let Your Conscience Be Your Guide
10 Little Girl Don't Cry
11 Why Don't You Haul Off and Love Me?
12 Sometimes I Wonder
13 Big Fat Mamas Are Back in Style Again
14 Wonder When My Baby's Comin' Home
15 Have You No Mercy
16 Cherokee Boogie
17 I Never Loved Anyone But You
18 Nosey Joe
19 Bearcat Blues
20 (Let Me Love You) All Night Long
21 Bootsie
22 Big Ten Inch Record (With Tiny Bradshaw's Orchestra)
23 If You'll Let Me
24 Meet Me With Your Black Dress On
25 Hodge Podge
26 I Wanna Hug Ya, Kiss Ya, Squeeze Ya
27 If You Ain't Lovin' (You Ain't Livin')


ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse


Tips en venn