Ikke min familie

Ikke min familie

Pris
299,-
Innbundet

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager

Fri frakt på kjøp over 249,-
ARKs anbefaling
(1)
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager
Format Innbundet
Utgivelsesår 2017
Forlag Panta
Språk Bokmål
ISBN 9788279008101
Sider 456
Originaltittel The missing
Se flere detaljer  

Om Ikke min familie

Et halvt år er gått. Femten år gamle Billy er fremdeles sporløst forsvunnet. Mamma Claire nekter å gi opp håpet. Hun gjør alt for å finne sønnen.. Samtidig prøver hun å holde familien samlet. Det stigende presset fra politi og media er i ferd med å gruse alt hun holder kjært. I ruinene av familieidyllen kommer hemmeligheter, begjær og skam frem i lyset. For å løse mysteriet, blir Claire nødt til å se det hun før ikke ville se. Det ingen mor vil se. Det hun aldri trodde gjaldt hennes familie.

«Boken treffer en nerve, overrasker og utfordrer. Les denne . gjør det!» - Liv Gade, bokinspirator. «Holdt meg på pinebenken helt til siste side!» - SUN «Jeg skulle ønske jeg kunne boka om igjen, som om det var for første gang! Fantastisk!» - Angela Marsons, forfatter av SILENT SCREAM. «Anbefales til de som gjerne ofrer en natts søvn mot en god bok!» - Cecilie Himle, Norli Oddensenteret.

Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Mer fra C.L. Taylor

Anbefalt


Tips en venn