Molde

Molde

blå dager, hvite netter

Pris
250,-
Innbundet

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

50%
×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

På denne varen får du 50% i rabatt ved å bruke Klikk&Hent hos din nærmeste butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes fra oss innen en uke

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes fra oss innen en uke
Format Innbundet
Utgivelsesår 2013
Forlag Falck forl.
Språk Bokmål
ISBN 9788293039419
Serie Supporterserien 2013
Sider 126

Om Molde

I 1987 var det seriefinale på gamle Molde stadion. I aller siste seriekamp skulle gullet avgjøres. Det var Molde mot Moss, trent av Nils Arne Eggen. Dette var året da ingen kamper endte uavgjort, alle kampene ble avgjort på straffer. Laget som vant kampen i Molde, enten etter full tid eller etter straffespark, tok gull. Aldri hadde NFF truffet så bra med serieoppsettet. På tribunen sto ti år gamle Bernt Hulsker. Han fikk sitt første store møte med hvordan en fotballkamp brutalt kan slå i stykker følelsene dine. Mot spillets gang scoret Moss to ganger og vant serien. Det første av mange nederlag Nils Arne Eggen skulle påføre romsdalingene. Bernt Hulsker debuterte i den blå Molde-drakta i 1999, og selv om han skulle leve en omflakkende tilværelse som fotballspiller, er hjertet for evig formet som logoen til Molde Fotballklubb. I denne boka forteller han om sitt forhold til favorittlaget. Med seg på laget har han Carl Morten Amundsen, tidligere teatersjef i Molde. Sammen forteller de med humor og innsikt anekdoter fra MFK- miljøet på innsiden og utsiden av garderoben de siste ti årene, med et kjærlig blikk på den spesielle mennesketypen kalt romsdalingen.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Tips en venn