Surdeig
Nettpris
227,-
Førpris 379,- Spar 152,-
Innbundet

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

Klikk&Hent denne varen
Klikk&Hent flere varer samtidig
Vi sender deg en SMS når varen er klar til henting. Du betaler i butikken når du henter varen.
Legg inn mobilnummer
Legg varene du ønsker i handlekurven. Fra handlekurven velger du Klikk&Hent som leveringsmetode.

NETTBESTILLING

- hjemlevering eller Klikk&Hent flere varer

På lager. Sendes normalt fra oss i løpet av 1-2 virkedager

Fri frakt på kjøp over 249,-

VIPPS

- kjøp raskt og enkelt!

Vipps

Kjøp med Vipps – varen leveres hjem til deg. Frakt på 39,- tilkommer.

Lagerstatus På lager. Sendes normalt fra oss i løpet av 1-2 virkedager
Format Innbundet
Utgivelsesår 2015
Forlag Vigmostad & Bjørke
Språk Bokmål
ISBN 9788241911309
Sider 172
Emne Brød
Se flere detaljer  

Om Surdeig

Lær deg å bake nydelige, luftige og sunne surdeigsbrød. Casper Lugg og Martin Fjeld har bakt surdeigsbrød nesten daglig de siste årene, og grunnen er enkel: Dette er de beste brødene de har smakt. Med oppskriftene deres kan alle få til å lage vellykkede surdeigsbrød. Boken inneholder oppskrifter på surdeigsstarter, brød med ulike smakfulle kornsorter, og har gode beskrivelser av fremgangsmåte. Følg forfatterne på Instagram: @illebrod Om forfatterne: Martin Ivar Hveem Fjeld (f. 1985) og Casper André Lugg (f. 1985) er oppvokst i Fredrikstad. Martin jobber fulltid med surdeigsbaking og bakekurs med Casper. Casper deler dagene mellom baking og arbeid i bokhandel. Simen Grytøyr, også fra Fredrikstad og AD i VG Helg, er fotograf.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Anbefalt


Tips en venn