The Chemistry of Frozen Vegetables

The Chemistry of Frozen Vegetables

...

Fast lavpris
461,-
Veil. pris 659,- Spar 198,-
Pocket

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes normalt fra oss i løpet av 10 virkedager

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes normalt fra oss i løpet av 10 virkedager
Format Pocket
Utgivelsesår 2017
Forlag Springer International Publish
Språk Engelsk
ISBN 9783319539300
Serie Chemistry of Foods
Utgave 17
Se flere detaljer  

Om The Chemistry of Frozen Vegetables

This Brief presents a chemical perspective on frozen vegetables, also known as "ready-to-use" foods. Particular attention is given to the microbiological colonization of vegetables during the freezing treatments and to the chemical and physical modifications associated.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse
Det finnes ingen vurderinger av dette produktet.

Mer fra Caterina Barone; Marina Micali; Salvatore Parisi; Izabela Steinka

Anbefalt


Tips en venn