Verden i dag

Verden i dag

en bruksanvisning

Pris
349,-
Innbundet

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes fra oss innen en uke

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes fra oss innen en uke
Format Innbundet
Utgivelsesår 2000
Redaktør Grøndahl, Cathrine; Larsen, Janike Kampevold; Renberg, Tore
Forlag Gyldendal
Språk Bokmål/Nynorsk
ISBN 9788205256804
Sider 303
Se flere detaljer  

Om Verden i dag

Et ord kan brukes på mange måter. Vil du vite hva et ord betyr, har du mange muligheter. Du kan ringe en ekspert, slå opp i en ordbok, lete på nettet, spørre en venn. Eller du kan bla opp i Verden i dag. Verden i dag er et annerledes leksikon, et leksikon der ikke bare fagkunnskap, men også skribentenes lidenskap og poetiske nerve har skapt innholdet. Redaksjonen inviterte en rekke av landets fremste forfattere, essayister, tenkere, skribenter og fagpersoner til fest i definisjonens hus! En skribent fikk f.eks. ordene "historie", "ungdomsskole" og "spøkelse", mens en annen fikk "taper", "generasjon" og "kjønnssykdom". De inviterte ble bedt om å velge form og stil selv. Resultatet er blitt et leksikon med overraskende, tankevekkende, humoristiske og utfordrende orddefinisjoner som gir leseren nye innfallsvinkler til verden og tilværelsen . og kanskje også til vår egen tid? Verden i dag er et leksikon som inviterer leseren til å hoppe fra "brød" til "vin" og fra "bråvakker" til "kontor", en bok til å bla i, rikt illustrert med fotos, samt tegnede orddefinisjoner av Per Dybvig, Kim Hiorthøy og Karine Haaland.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Anbefalt


Tips en venn