Moderne kalligrafi

Moderne kalligrafi

Pris
329,-
Innbundet

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

50%
×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

På denne varen får du 50% i rabatt ved å bruke Klikk&Hent hos din nærmeste butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes fra oss innen en uke

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes fra oss innen en uke
Format Innbundet
Utgivelsesår 2012
Forlag Cappelen Damm faktum
Språk Bokmål
ISBN 9788202387303
Sider 120
Originaltittel Modern kalligrafi
Se flere detaljer  

Om Moderne kalligrafi

Kanskje fordi vi i dag for det meste skriver våre meddelser på datamaskin og ikke med penn og blekk, så er det stor interesse for håndskrevne tekster, kalligrafi. Og det er mange som med håndverksmessig dyktighet og kunstnerisk talent skaper skriftkunst som mange vil lære seg. Cecilia Skogh har skrevet en personlig lære- og inspirasjonsbok i kalligrafi. Hun har en meget grundig utdanning i faget fra både England og Sverige, og har senere utviklet sine egne kreative måter å arbeide med skrift på. Skogh har et moderne og ekspressivt formspråk og viser i denne boken mange spennende utrykksmuligheter. Du bør satse på å bruke godt verktøy og gode materialer når du arbeider med kalligrafi. Det gir deg deg større tilfredsstillelse når du høster erfaring. I boka får du grundige råd og tips på hva du bør satse på av utstyr.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Anbefalt


Tips en venn