The Riverside Collection 1958-1960

The Riverside Collection 1958-1960

Compact Disc


- få varen levert rett hjem!

Kan ikke leveres før julaften

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Kan ikke leveres før julaften
Format Compact Disc
Utgivelsesår 2017
EAN 823564700625
Sjanger Jazz; Jazz
Disker 4
Fremført av (orkester, band, ensemble) Chet Baker

Om The Riverside Collection 1958-1960

Disc 1
1 I'll Remember April
2 Ballad Medley: Autumn in New York/Embraceable You/What's New?
3 Jordu
4 Half-breed Apache
5 Do It the Hard Way
6 I'm Old Fashioned
7 You're Driving Me Crazy
8 It Could Happen to You
9 My Heart Stood Still
10 The More I See You
11 Everything Happens to Me
12 Dancing On the Ceiling
13 How Long Has This Been Going On?
14 Old Devil Moon
Disc 2
1 Fair Weather
2 Polka Dots and Moonbeams
3 Hotel 49
4 Solar
5 Blue Thoughts
6 When Lights Are Low
7 All Or Nothing
8 Crazy She Calls Me
9 The Way You Look Tonight
10 This Is Always
11 When the Sun Comes Out
12 What Is There to Say
13 Everything I Got Belongs to You
14 We Could Make Such Beautiful Music
15 It Might As Well Be Spring
16 Yesterdays
Disc 3
1 Alone Together
2 How High the Moon
3 It Never Entered My Mind
4 Tis Autumn
5 If You Could See Me Now
6 September Song
7 You'd Be So Nice to Come Home To
8 Time On My Hands (You in My Arms)
9 You and the Night and the Music
10 I've Grown Accustomed to Her Face
11 I Could Have Danced All Night
12 The Heather On the Hill
13 On the Street Where You Live
14 Almost Like Being in Love
15 Thank Heaven for Little Girls
16 I Talk to the Trees
17 Show Me
Disc 4
1 Lady Bird
2 Cheryl Blues
3 Tune Up
4 Line for Lyons
5 Pent Up House
6 Look for the Silver Lining
7 Indian Summer
8 My Old Flame
9 I Should Care


ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Tips en venn